Cristian Zărescu, consilierul de la Primăria Sectorului 4 care l-a înregistrat pe Nicuşor Dan, a fost demis

Cristian Zărescu, consilierul de la Primăria Sectorului 4 care l-a înregistrat pe Nicuşor Dan, a fost demis

Cristian Zărescu a lucrat o perioadă ca reporter de televiziune înainte să între în politică, FOTO Arhivă

Cristian Zărescu, consilierul primarului sectorului 4 şi cel care l-a înregistrat  pe Nicuşor Dan în cazul Mitrache, a fost demis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform informaţiilor prezentate de Ştiripesurse, primarul sectorului 4, Daniel Băluţă, l-ar fi demis pe Cristian Zărescu din funcţie. Decizia vine după ce Zărescu a înregistrat o convorbire telefonică cu candidatul Dreptei la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan.

 
Cristian Zărescu a renunţat la jurnalism în anul 2016 pentru a se ocupa de imaginea primarului Sectorului 4. El deţinea mai multe funcţii în Primăria Sectorului 4, având o ascensiune accelerată. Cu toate acestea, activitatea lui din ultima perioadă nu a fost pe placul şefului lui, care, a decis să renunţe la colaborarea cu el, scrie stiripesurse.ro
 
Discuţia dintre Nicuşor Dan şi Cristian Zărescu, consilierul primarului Sectorului 4, viza ordinul de demolare a unei clădiri din „Orăşelul Copiilor”  aparţinând omului de afaceri Mihai Mitrache.
 
Nicuşor Dan a precizat într-o postare pe Facebook: „Înregistrarea pesedistă, în care consilierul primarului sectorului 4 încearcă să forţeze, evident fără succes, vreo declaraţie compromiţătoare din partea mea, nu arată nimic altceva decât că am realizat toate demersurile legale pentru a opri o acţiune abuzivă a administraţiei locale. În primăvară, informasem, în scris, Avocatul Poporului şi Primăria Sectorului 4 despre demolarea ilegală pe care se pregătea s-o comită. La momentul înregistrării, acum câteva luni, partea vătămată încerca să ajungă la o soluţie amiabilă. Ca parte în proces, prin Asociaţia Salvaţi Bucureştiul, le-am cerut celor două părţi să se întâlnească, împreună cu avocaţii lor, pentru a discuta. Până la urmă, procesul a continuat şi justiţia ne-a dat câştig de cauză, fapt care arată că acţiunea noastră a fost una legitimă”.
 
„Ne-a cerut să oprim o demolare, să ajungem la o înţelegere”, afirmă consilierul care l-a înregistrat pe Nicuşor Dan.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările