Cristian Preda ştie care va fi „transferul-surpriză” pregătit de Victor Ponta: „numirea lui Antonescu ca ministru pentru suspendarea preşedintelui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Preda a ironizat anunţul premierului FOTO Adevarul
Cristian Preda a ironizat anunţul premierului FOTO Adevarul

Prim-vicepreşedintele PDL Cristian Preda a ironizat, duminică, într-o postare pe blogul său,  anunţul premierului privind numirea unui nou membru în Guvern spunând că liderul PNL Crin Antonescu va fi numit „ministru pentru suspendarea preşedintelui”, potrivit unor surse guvernamentale „bine dezinformate".

„Victor Ponta a anunţat o mutare-surpriză în Guvern. Surse bine dezinformate de la Palatul Victoria susţin că e vorba despre numirea lui Crin Antonescu. Acesta va fi desemnat ministru pentru suspendarea preşedintelui, un domeniu pe care-l stăpâneşte foarte bine. Gurile rele spun că ar fi singurul", a scris Cristian Preda.

Ulterior, acesta şi-a invitat cititorii să facă propuneri pentru secretarii de stat care să-l ajute pe Antonescu. „Vă invit să faceţi propuneri pentru poziţiile de secretari de stat, care să-l ajute pe Crin Antonescu la viitorul loc de muncă", a adăugat democrat-liberalul.

Şi consilierul prezidenţial,  Sebastian Lăzăroiu,  a ironizat, duminică, anunţul premierului privind o numire „surpriză" în Guvern,  întrebându-se cine ar vrea să fie ministru timp de o săptămână. „Premierul anunţă o surpriză în Guvern. Guvern care mai are o săptămână de stat. Cineva a vrut să fie ministru o săptămână. Cine să fie? Adrian Năstase, Andreea Marin, Cabral?", a scris Lăzăroiu pe Facebook.

Premierul Victor Ponta a anunţat, duminică, într-o campanie de teasing pe blogul personal, că pregăteşte un „transfer surpriză" în echipa guvernamentală, fiind vorba despre o persoană care va atrage atenţia multora şi se va alătura luni Cabinetului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite