Cristian Diaconescu: UNPR nu se va "topi" în Mişcarea Populară!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Diaconescu
Cristian Diaconescu

Preşedintele de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu, şi-a avertizat, marţi seara, colegii din PDL care vorbesc de dizolvarea Uniunii în viitoarea Mişcare Populară, că ar fi mai bine "să-şi vadă de treabă".

"M-a şi deranjat faptul că anumiţi politicieni din PDL au afirmat la un moment dat că ar urma să ne topească şi pe noi în această mişcare, că singura noastră şansă ar fi să intrăm în această mişcare. Le spun să-şi vadă de treabă pentru că nu se va întâmpla niciodată aşa ceva", a spus Diaconescu la emisiunea "Foc Încrucişat", de la TVR Info.

"Rămânem consecvenţi acestui proiect şi nu-l vom abandona", a insistat el.

Liderul de onoare al UNPR a precizat că se poate discuta pentru un proiect şi pentru un program în ceea ce priveşte eventuale configurări ulterioare de guvernare, "dar cât priveşte topirea doctrinară, exclus".

Sever Voinescu: "Nimeni nu l-a invitat înăuntru"

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, i-a răspuns lui Diaconescu că UNPR nu are ce căuta în Mişcarea Populară.

"Sunându-mă pe mine, aţi sunat la uşi deschise. Eu nici nu cred că are ce căuta UNPR în Mişcarea Populară! Întotdeauna am spus că UNPR n-are ce căuta în Mişcarea Populară, care trebuie să fie o structură de Dreapta! Nu mai vreau să comentez lucruri de genul ăsta şi aştept să lucrăm mai mult la chestia asta. Domnul Diaconescu să stea liniştit, nimeni nu l-a invitat înăuntru!", a declarat Sever Voinescu pentru e-politic.ro.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite