Cristian Diaconescu, prezidenţiabil al PMP şi preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară în numai trei zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Diaconescu a fost lansat sâmbătă ca prezidenţiabil al PMP FOTO Arhiva Adevărul
Cristian Diaconescu a fost lansat sâmbătă ca prezidenţiabil al PMP FOTO Arhiva Adevărul

La numai trei zile după ce a fost lansat ca şi candidat al PMP la Preşedinţie, Cristian Diaconescu, fost consilier prezidenţial, a fost ales marţi preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară. Marian Preda a demisionat astăzi din fruntea Fundaţiei.

„Fundaţia este promotorul Partidului Mişcarea Populară, iar rolul acesteia este departe de a fi consumat, pentru că intrăm într-o etapă şi o logică nouă, iar expertiza fundaţiei este vitală pentru partid. Vreau să continui colaborarea cu Marian Preda, cu Cristi Preda, Adrian Papahagi, Sebastian Lazaroiu, Elenina Nicuţ, precum şi pe colegii“, a declarat, pentru Mediafax, Diaconescu.

Diaconescu a mai spus că vrea să continue colaborarea cu Marian Preda, cu Cristi Preda, Adrian Papahagi, Sebastian Lazaroiu, Elenina Nicuţ, precum şi pe colegii care s-au implicat în perioada de început a Fundaţiei Mişcarea Populară.

Mai mulţi lideri din teritoriu ai Fundaţiei au demisionat astăzi, în semn de susţinere faţă de fostul preşedinte al FMP. Marian Preda a anunţat marţi că demisionează din funcţia de preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară, precizând că o schimbare a clasei politice nu poate avea loc din interior, ci din exterior. Decizia sa vine la numai trei zile de la Congresul PMP, unde Elena Udrea a fost aleasă preşedinte, iar Cristian Diaconescu, candidatul PMP la Preşedinţie.

Sâmbătă a avut loc primul Congres al PMP, unde Elena Udrea a fost aleasă preşedinte al PMP cu o largă majoritate. Fostul ministru al Dezvoltării a primit 742 de voturi favorabile din 950 posbile şi l-a învins clar pe contracandidatul său, Daniel Funeriu, care a strâns numai 209 voturi. Imediat, Elena Udrea a anunţat candidatul PMP la alegerile prezidenţiale: Cristian Diaconescu.

Citeşte şi:

Elena Udrea a fost aleasă preşedintele PMP şi a anunţat candidatul partidului la preşedinţie: Cristian Diaconescu

Cum a ajuns Elena Udrea primul preşedinte al PMP

Cristian Diaconescu, candidatul PMP la prezidenţiale: Orice preşedinte al României trebuie să se gândească la reîntregirea nemului românesc




 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite