Cristian Diaconescu, prezidenţiabil al PMP şi preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară în numai trei zile

Cristian Diaconescu, prezidenţiabil al PMP şi preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară în numai trei zile

Cristian Diaconescu a fost lansat sâmbătă ca prezidenţiabil al PMP FOTO Arhiva Adevărul

La numai trei zile după ce a fost lansat ca şi candidat al PMP la Preşedinţie, Cristian Diaconescu, fost consilier prezidenţial, a fost ales marţi preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară. Marian Preda a demisionat astăzi din fruntea Fundaţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Fundaţia este promotorul Partidului Mişcarea Populară, iar rolul acesteia este departe de a fi consumat, pentru că intrăm într-o etapă şi o logică nouă, iar expertiza fundaţiei este vitală pentru partid. Vreau să continui colaborarea cu Marian Preda, cu Cristi Preda, Adrian Papahagi, Sebastian Lazaroiu, Elenina Nicuţ, precum şi pe colegii“, a declarat, pentru Mediafax, Diaconescu.

Diaconescu a mai spus că vrea să continue colaborarea cu Marian Preda, cu Cristi Preda, Adrian Papahagi, Sebastian Lazaroiu, Elenina Nicuţ, precum şi pe colegii care s-au implicat în perioada de început a Fundaţiei Mişcarea Populară.

Mai mulţi lideri din teritoriu ai Fundaţiei au demisionat astăzi, în semn de susţinere faţă de fostul preşedinte al FMP. Marian Preda a anunţat marţi că demisionează din funcţia de preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară, precizând că o schimbare a clasei politice nu poate avea loc din interior, ci din exterior. Decizia sa vine la numai trei zile de la Congresul PMP, unde Elena Udrea a fost aleasă preşedinte, iar Cristian Diaconescu, candidatul PMP la Preşedinţie.

Sâmbătă a avut loc primul Congres al PMP, unde Elena Udrea a fost aleasă preşedinte al PMP cu o largă majoritate. Fostul ministru al Dezvoltării a primit 742 de voturi favorabile din 950 posbile şi l-a învins clar pe contracandidatul său, Daniel Funeriu, care a strâns numai 209 voturi. Imediat, Elena Udrea a anunţat candidatul PMP la alegerile prezidenţiale: Cristian Diaconescu.

Citeşte şi:

Elena Udrea a fost aleasă preşedintele PMP şi a anunţat candidatul partidului la preşedinţie: Cristian Diaconescu

Cum a ajuns Elena Udrea primul preşedinte al PMP

Cristian Diaconescu, candidatul PMP la prezidenţiale: Orice preşedinte al României trebuie să se gândească la reîntregirea nemului românesc
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările