Cristian Diaconescu nu mai este consilier prezidenţial. Udrea: Nu vine la PMP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a semnat miercuri decretul pentru eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial a lui Cristian Diaconescu, şeful cancelariei prezidenţiale.

Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat miercuri, 30 aprilie a.c., Decretul pentru eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial a domnului Cristian Diaconescu“, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Întrebată dacă liderii PMP au purtat discuţii cu Diaconescu despre o eventuală înscriere în PMP, Elena Udrea a negat. „Cristian Diaconescu nu vine la PMP“, a informat Udrea, la Realitatea TV.

În ianuarie, preşedintele Traian Băsescu a semnat decretele de eliberare din funcţie a opt consilieril prezidenţiali. Cele mai sonore nume sunt Daniel Funeriu şi Sebastian Lăzăroiu. Toţi cei opt s-au înscris în Partidul Mişcarea Populară.

„Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat marţi, 28 ianuarie a.c., următoarele decrete şi decizii: Decret pentru eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial a domnului Gabriel Berca, a domnului Adrian Rădulescu, a domnului Laurenţiu-Sebastian Lăzăroiu, a domnului Virgil Păunescu, a domnului Daniel-Petru Funeriu, a doamnei Maria Bitang, a doamnei Raluca Boboc, a domnului Daniel-Andrei Moldoveanu, începând cu data de 1 februarie 2014“, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Cristian Diaconescu a fost numit în funcţia de consilier prezidenţial pe 29 mai 2012 şi fost unul dintre iniţiatorii fundaţiei Mişcarea Populară.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite