Cristian Buşoi: PSD exagerează copios! Invitaţii mei în Parlamentul European n-au creat scandal. Îmi cer scuze însă că s-a scandat „Letiţia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eurodeputatul Cristian Buşoi a revenit cu precizări după ce directorul Muzeului Ţăranului Român a susţinut că invitaţii liberalului ar fi făcut „scandal“ într-un avion. Alesul PNL susţine că e o „exagerare“ ceea ce a prezentat directorul MŢR şi îşi cere scuze că s-au făcut glume pe seama Vioricăi Dăncilă.

„Deşi subiectul scandărilor pe care grupul meu de invitaţi în Parlamentul European le-a făcut în avion poate părea neimportant, nu este. Este copios exagerat ca să se arate cum este terorizat PSD prin scandări antiDragneaDăncilă, chiar şi în avion, din partea oamenilor din PNL. Dar asta nu s-a întâmplat“, susţine Buşoi într-un mesaj pe Facebook, unde se semnează  „europarlamentar PNL, participant civilizat la campania electorală“. 

„Cred într-o conduită civilizată! Şi în campanie şi în afara campaniei. Cei care mă cunosc, jurnalişti, colegi de partid, colegi din Parlamentul European ştiu asta. Şi mai ştiu că mi-aş cere scuze pentru o abatere de la o conduita corectă, cum ar fi chiar şi atunci când un grup oameni ar scanda tare într-un avion mai în glumă, mai în serios, o lozincă împotriva unui guvern pe care, aşa cum spunea doamna premier, «românii îl iubesc».  Vreau însă să fie foarte clar: avionul nu a fost oprit din cauza grupului, nu a adresat nimeni injurii nimănui, nu a protestat nimeni în legătură cu condiţiile din avion. Este o exagerare a directorului MŢR, care vrea probabil să se pună mai bine cu guvernanţii. S-a scandat, probabil în glumă, deşi chiar este serios, despre «ţara Letiţia», lucru care este regretabil că a apărut. Mă refer la scandări, nu la «ţara Letiţia»“, a continuat preşedintele PNL Bucureşti.  

Directorul Muzeului Ţăranului Român, Virgil Ştefan Niţulescu, a povestit că cei 55 de invitaţi ai eurodeputatului Cristian Buşoi la Bruxelles au făcut scandal în avion în drumul spre Bucureşti. „O atmosferă de stadion, de Liga a III-a, urlete, glume proaste şi înjurături“, a descris Niţulescu atmosfera din avion.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite