Cristian Buşoi: Îl invit pe Ludovic Orban la o dezbatere despre viitorul PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Buşoi FOTO Cosmin Iftode

Europarlamentarul Cristian Buşoi îl invită pe contracandidatul său la şefia PNL, Ludovic Orban, în cursul săptămânii viitoare, la o dezbatere despre viitorul partidului la care să aibă acces şi presa, precizând că este nevoie de o dezbatere „cu fair-play“.

„Îl invit pe Ludovic Orban la o dezbatere directă despre viitorul Partidului Naţional Liberal, în această ultimă săptămână de campanie, fie într-un studio de televiziune, fie într-o organizaţie PNL în care să aibă acces mass media interesată de această dezbatere ! Este nevoie de o dezbatere cu fair-play nu doar pentru a ne prezenta programele cu care candidam la Congresul din 17 Iunie, ci si pentru a da un semnal electoratului de dreapta!”, susţine Cristian Buşoi.

Europarlamentarul consideră că PNL „trebuie să iasă din tăcere“ şi să vorbească limpede pentru toţi membrii săi şi pentru români.„E timpul să ne recăpătăm identitatea şi direcţia. Moţiunea mea, PNL - Partidul Viitorului, se adresează tuturor celor care cred, ca şi mine, că putem reaşeza Partidul Naţional Liberal în prima linie pe scena politică din România”, a precizat Buşoi.

Congresul PNL se va reuni, în 17 iunie, la Romexpo, pentru alegerea noului preşedinte al partidului, funcţie pentru care candidează Ludovic Orban, Cristian Buşoi şi Viorel Cataramă.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite