Crin Antonescu(PNL): Parlamentarii USL ar putea vota în cazul Boldea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu
Crin Antonescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că este posibil ca parlamentarii USL să îşi întrerupă protestul pentru a participa la votarea ridicării imunităţii deputatului Mihail Boldea.

„Justiţia trebuie ajutată, nicidecum obstrucţionată şi, chiar dacă este vorba de un parlamentar, noi niciodată nu am folosit imunitatea pentru a obstrucţiona justiţia, nici când a fost vorba de colegi de-ai noştri care se aflau în cercetarea justiţiei, aşa încât cred că vom participa la votul de mâine", a afirmat liderul PNL.

Pe de altă parte, liderul social-democrat a explicat că indiferent de prezenţa parlamentarilor Opoziţiei, Roberta Anastase „poate să numere în aşa fel încât să se ridice imunitatea". Ponta consideră că nimeni nu se va atinge de Boldea.

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat că problema deputatului Boldea va fi tranşată, cel mai probabil marţi, „prin votul din Parlament".

Procurorul general, Codruţa Kovesi, a solicitat ministrului Justiţiei încuviinţarea percheziţiei domiciliare, reţinerii şi arestării preventive a deputatului Mihail Boldea, cercetat de procurorii DIICOT pentru constituire a unui grup infracţional organizat şi înşelăciune.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite