Crin Antonescu: „Mă interesează oamenii care l-au votat pe Traian Băsescu de-a lungul timpului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PNL, Crin Antonescu. FOTO: Arhivă Adevărul
Preşedintele PNL, Crin Antonescu. FOTO: Arhivă Adevărul

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit vineri, în cadrul unei emisiuni de televiziune, despre alegerile care urmează să aibă loc în 2014, dar a comentat şi situaţia din prezent în ceea ce priveşte replicile şi acuzaţiile din liderii de la Palatul Cotroceni şi Palatul Victoria.

Liderul liberal a fost clar în ceea ce priveşte obiectivele sale şi ale partidului pe care-l conduce în anul viitor, an în care vor avea loc atât alegeri pentru Parlamentul European, dar şi alegerile prezidenţiale:

„Mă interesează oamenii care l-au votat de-a lungul timpului pe Traian Băsescu. Mă interesează orice cetăţean. Nu mă interesează cei care spun că dau voturi”, a declarat preşedintele Senatului.

Scorul vizat de PNL pentru alegerile pentru Parlamentul European este de 25%, Antonescu afirmând că speră să urce aproape de 30%, acest obiectiv fiind făcut public de mai mult timp.

Întrebat despre situaţia tensionată între cei doi lideri ai executivului, oameni politici care au avut schimburi de replici dure şi au lansat acuzaţii, liderul liberal declarând că: „E absolut neplăcut că domnul Băsescu comentează ceea ce face Ilie Sârbu, Victor Ponta, că e corupt sau nu e corupt. Este o situaţie de insulte, de inflaţie de insulte. Ce se întâmplă în anul viitor? Se ajunge la aruncat de bolovani. Sunt acuzaţii făcute fără probe”.

Preşedintele PNL a oferit drept exemplu propria situaţie în ceea ce priveşte modul în care a reuşit să facă faţă atacurilor lansate de Traian Băsescu: „Băsescu a folosit un arsenal destul de divers, bogat, de acuzaţii. Oricum, eu am căutat mereu să răspund solemn, oficial”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite