Crin Antonescu, întrebat despre „politica de racolare“ a PNL: „Asta e calomnie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Crin Antonescu a fost întrebat marţi, după şedinţa USL, dacă în cadrul reuniunii s-a discutat şi despre „politica de racolare“ a unor membri PDL de către PNL, răspunzându-i că face o calomnie.

Ce înseamnă politica de racolare? Asta este o calomnie, stimate domn“, i-a răspuns Antonescu jurnalistului care i-a replicat, menţionând că nu-i aparţine sintagma, aceasta fiind vehiculată de social-democraţi. „O puteţi repeta, dacă e din colegi pesedişti“, a spus Antonescu.

El a precizat că cei care au fost întrebaţi câţi democrat-liberali a „luat“ PNL după alegeri nu au putut să arate decât un „degeţel“.

„Nu există o politică de racolare şi, de altfel, atunci când şi pe unii dintre dumneavoastră şi pe unii dintre colegi i-am întrebat câţi pedelişti am luat noi după alegeri nu au putut să arate decât un degeţel - acesta sau altul, dar numai unul“, a spus Crin Antonescu, ridicând degetul arătător.

Antonescu a mai spus că în PNL nu a fost niciodată o politică de racolări.

„Deci nu putem vorbi despre o politică de racolări. PNL nu a dus niciodată o politică de racolări. Am discutat, cred, la momentul respectiv destul şi, de altfel, în seara asta nu am avut acest subiect“, a mai spus Antonescu.

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite