Crin Antonescu: Afirmaţiile lui Stroe, exemplu de comunicare catastrofală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat miercuri că afirmaţiile ministrului Radu Stroe despre accidentul aviatic din urmă cu două zile a fost „un exemplu de comunicare”, specificând faptul că va propune conducerii „măsuri politice radicale”.

Liderul liberal a făcut aceste afirmaţii în cadrul unei intervenţii pentru un post de televiziune exprimându-şi părerea în ceea ce priveşte modul în care a ales să comunice ministrul PNL Radu Stroe despre accidentul aviatic din apropiere de Cluj.

„Cu tot respectul pentru domnul Stroe şi cu toată colegialitatea, este un exemplu de comunicare catastrofală, de natură să stârnească revolta în condiţii de nemulţumire publică” a precizat Crin Antonescu răspunzând la întrebarea referitoare la abordarea lui Stroe, ministrul liberal declarând în urmă cu o zi că regretă că accidentul s-a întâmplat în timpul mandatului său şi nu a precizat de ce nu a fost constituită o celulă de criză.

De asemenea, preşedintele PNL a adăugat că la nivelul conducerii de partid vor fi propuse luarea „de măsuri radicale”.

„Categoric nu avem cum să fim mulţumiţi (de modul în care a fost gestionat evenimentul, n.r.) pentru că este vorba de o tragedie. Dacă acţiunea autorităţilor ar fi fost una pe măsura responsabilităţilor, tot am fi suferit cu toţii în această emoţie publică firească pe care o împărtăşesc cu atât mai mult cu cât pe una dintre victime, pe Adrian Iovan, am cunoscut-o personal, am zburat împreună”, afirmat Crin Antonescu.

Citeşte şi:

Radu Stroe, ministrul care ar trebui demis pentru bâlbâieli în accidentul aviatic: „Nu demisionez“

Reacţia ministrul de Interne Radu Stroe în urma accidentului aviatic din munţii Apuseni poate fi rezumată astfel: bâlbe, gafe şi declaraţii contradictorii. Radu Stroe este ministrul care nu şi-a asumat nimic, dar care nu se gândeşte la demisie.

EDITORIAL Să murim liniştiţi. Se va face anchetă!

Statul român nu este altceva decât o sumă de instituţii sugrumate de incompetenţă şi de interese politice. Desigur, asta nu reprezintă vreun mare secret şi, tocmai pentru că o ştim cu toţii atât de bine, ne-am luat prostul obicei de a tolera senini această cruntă realitate.

ROMATSA, raport preliminar: Aeronava BN2 emitea un semnal de urgenţă care trebuia decriptat la Moscova, ceea ce nu s-a întâmplat 

Un raport preliminar al ROMATSA precizează faptul că au existat informaţii de la aparatele aflate in zbor că avionul prăbuşit avea funcţională staţia de transmitere a unui semnal in caz de urgenţă, însă semnalul trebuia decriptat la Moscova, ceea ce nu s-a întâmplat deoarece experţii nu au răspuns apelurilor telefonice şi mesajelor electronice ale părţii române.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite