Crin Antonescu: „Voinţa cetăţenilor României s-a convertit în acest Guvern“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, este de părere că învestirea noului Guvern marchează capătul unui proiect început în urmă cu doi ani.

„Astăzi este capătul unui proiect care a început acum doi ani. A fost foarte multă muncă, a fost foarte multă tensiune, până să ajungem aici. Sigur, n-ai timp să te bucuri, pentru că atunci când se termină o etapă începe o altă bătălie cu o miză şi mai mare pentru că nu mai este bătălia doar cu adversarii politici, bătălie pe care am câştigat-o astăzi prin învestirea Guvernului, ci cu realităţi dificile, cu un an 2013 care nu se anunţă deloc unul roz. Este greu de definit, dar sigur sentimentul este unul de împlinire la capătul unei etape şi la capătul unei bătălii", declarat vineri Crin Antonescu, după ce Guvernul a primit în Parlament votul de încredere.

„Parlamentul a ieşit din votul lor, care a învestit Guvernul pe care şi l-au dorit", a explicat Crin Antonescu.

Copreşedintele USL a precizat că nu aşteaptă mai mult de la noul Guvern decât aşteaptă milioanele de oameni care au votat USL.

„Nu cere nimeni mai mult decât ca programul de guvernare să fie urmărit cu bună credinţă şi cu multă pricepere. Am încredere că acest Guvern este în stare să facă acest lucru", a adăugat Antonescu, citat de Agerpres.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite