Crin Antonescu sare în apărarea Vioricăi Dăncilă, după declaraţiile lui Orban: Nu văd de ce foarte mulţi oameni insistă să jignească această femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul lider PNL, Crin Antonescu. Foto: Mediafax
Fostul lider PNL, Crin Antonescu. Foto: Mediafax

Fostul lider PNL, Crin Antonescu, a sărit, duminică, în apărarea premierului Viorica Dăncilă, ca replică la criticile aduse acesteia de actualul preşedinte PNL, Ludovic Orban. Antonescu a declarat că nu înţelege „de ce foarte mulţi oameni insistă să jignească această femeie” explicând, totodată, că cea mai mare problemă a premierului este, de fapt, că „lumea nu prea o percepe ca fiind adevăratul premier”.

„Nu văd de ce foarte mulţi oameni insistă să jignească această femeie, pentru că în fond poţi să critici un prim-ministru fără să îl insulţi în modul acesta”, a afirmat Crin Antonescu, duminică, la postul TVR 1, potrivit Mediafax.

Întrebat ce părere are despre prestaţia premierului, Crin Antonescu a răspuns: „România are o problemă de câţiva ani. Problema lui Emil Boc, om care a dovedit ca primar că poate să facă foarte multe lucruri bune, problema lui era că nu-l percepea nimeni că este premierul României, că era Băsescu. Problema Vioricăi Dăncilă, când o judeci ca prim-ministru, este că nu o prea percepe nimeni că este realul premier”.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat vineri că „tăntica incultă, analfabetă, dar din ce în ce mai tupeistă şi mai obraznică, comite o crimă cu premeditare împotriva economiei româneşti”, stârnind astfel un val de reacţii dure din partea liderilor PSD.

„În ziua aniversării Revoluţiei Române, în ziua preluării simbolice a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de la Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, în seara practic a ultimei zile de lucru din acest an când puţini sunt aceia care pot să reacţioneze, tăntica incultă, analfabetă, dar din ce în ce mai tupeistă şi mai obraznică, comite o crimă cu premeditare împotriva economiei româneşti, şi aşa suferindă după loviturile anterioare încasate de la pleiada de nechemaţi rătăciţi pe la butoanele guvernului şi ministerelor“, a scris Ludovic Orban pe contul său de Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite