Crin Antonescu: “Să fie foarte limpede pentru toată lumea. Eu, în partid, nu am niciun infractor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a discutat luni în cadrul unei emisiuni TV la Antena 3 despre numirea Ramonei Mănescu la Ministerul Transporturilor, dar mai ales a ţinut să comenteze conferinţa de presă susţinută de preşedintele Traian Băsescu şi să combată declaraţiile acestuia.

Una din temele de discuţie pe care le-a abordat liderul PNL a fost problematica legată de nominalizarea unui membru liberal la Ministerul Transporturilor, după ce în urma demisiei lui Relu Fenechiu, majoritatea propunerilor au fost persoane care se află în anchete judiciare sau nu au fost agreate de partenerii de guvernare.

Astfel, Crin Antonescu a ţinut să precizeze că formaţiunea politică pe care o conduce nu are niciun infractor.  “Să fie foarte limpede pentru toată lumea. Eu, în partid, nu am niciun infractor. Infractor este cel care a fost stabilit de o instanţă. Dacă domnia sa crede că un om ca Mircea Diaconu poate fi considerat hoţ, eu nu cred acest lucru. Niciunui liberal nu i s-a închis dosarul şi nu i s-a pierdut urma”, a afirmat preşedintele Senatului.

Întrebat despre cum este posibil ca propunerile liberalilor să întâmpine mereu dificultăţi, liderul PNL a pus, din nou, sub semnul întrebării modul în care DNA şi ANI îşi desfăşoară activitatea.  

Despre lanţul coincidenţelor din activitatea ANI sau DNA trebuie să discutăm. Punem în discuţie interesul public. trebuie să ne lămurim dacă aceste instituţii respectă legea. Impresia mea este că nu-şi fac treaba”, a adăugat preşedintele PNL.

Pe lângă argumentarea problemelor legate de acţiunile împotriva echipei liberale, Crin Antonescu a făcut referire şi modul în care membri sau foşti membri ai PDL au fost vizaţi de acelaşi tip de acţiuni.   

Statistica impresiei este următoarea: niciun fruntaş din anturajul lui Băsescu nu a fost pus în discuţie. Domnul Falcă a fost achitat.  Nu avem niciun semn de viaţă din partea DNA”, a afirmat co-preşedintele USL

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite