Crin Antonescu, despre anunţul lui Ponta privind separarea PSD şi PNL la euroalegeri: „Era bine să fi discutat în USL înainte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, l-a criticat pe liderul PSD Victor Ponta afirmând că ar fi preferat o consultare în USL înainte de anunţul privind candidaturile separate la euroalegeri.

Crin Antonescu a afirmat că este de acord ca PSD şi PNL să candideze separat la alegerile europarlamentare din 2014. Liderul PNL a explicat, însă, că ar fi preferat ca anunţul lui Victor Ponta în acest sens să fie precedat de o consultare în interiorul USL.

El a precizat că PNL nu este de acord cu începerea de luni a campaniei electorale pentru euroalegeri, aşa cum a anunţat Victor Ponta.

Antonescu a comentat că România nu are nevoie de declanşarea unei campanii pentru euroalegeri cu un an înainte de desfăşurarea scrutinului. El a adăugat că speră ca afirmaţia refereritoarea la declanşarea campaniei să fie una de natură „simbolică“.

„Sper că Ponta a vorbit simbolic, nu este nevoie de o campanie de un an“, a spus Antonescu.

El a ţinut să sublinieze însă că PNL rămâne parte la guvernare şi îşi asumă această responsabilitate.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la Congresul PSD, că de luni partidul intră în campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, el arătând că PSD nu se va mai afla în luna mai 2014 sub "umbrela USL".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite