Crin Antonescu: Ponta poate fi învins. Prim-ministrul şi PSD sunt vulnerabili

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu. FOTO: Mediafax
Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu. FOTO: Mediafax

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a declarat joi seară, în cursul unei emisiuni la Realitatea TV, că social-democraţii, precum şi Victor Ponta pot fi învinşi în viitoarele alegeri prezidenţiale, liberalul susţinând că se consideră candidatul cu cele mai mari şanse din partea dreptei politice.

„Victor Ponta nu merge bine. Ponta şi PSD sunt de bătut, sunt vulnerabili. Categoric, pot pierde această competiţie. Numai că asta nu înseamnă că oricine şi oricum poate să îi bată. Aşa vulnerabili cum sunt, pot câştiga prezidenţialele. Îi poate opri un om care să se bată convingător, să vină cu o altă ofertă”, a afirmat fostul lider al PNL.

Liberalul a ţinut să sublinieze că actualul premier nu s-ar simţi confortabil în postura de candidat al social-democraţilor la preşedinţie.

„Sigur că poate fi învins. Eu văd că Victor Ponta se teme de foarte multe lucruri, că Victor Ponta nu reacţionează, nu a crescut bine în condiţia de preşedinte PSD şi premier şi că, cu cât a avut mai multă putere, cu atât pare să fie mai slab el însuşi. De pildă, nu i-a prins bine acest confort al susţinerii mediatice. Când, orice ai face, ştii că ai nişte guri de tun mediatice te scot că ai fost minunat, asta te duce la un anumit confort, la o anumită atrofiere a unor facultăţi pe care Ponta le are”, a adăugat Crin Antonescu.

Fostul preşedinte al PNL susţine că speră ca noul partid format din PNL şi PDL să ajungă la un scor de 35-45%.

„Eu mă aştept, dacă lucrurile sunt aşezate bine, dacă există onestitate, dacă există dedicaţie, să ducă la 35-40%. Dacă eu, în fruntea PNL, am vorbit foarte serios despre o ţintă de 25%, nimic nu m-ar împiedica să vorbim de 35-40% cu un partid aproape dublat”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite