Crin Antonescu, mesaj către Victor Ponta: „Ai să-l regreţi pe Băsescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis, duminică, de la Ploieşti, premierului Victor Ponta mesajul: „Ai să-l regreţi pe Băsescu“, explicând că, dacă el va ajunge preşedintele ţării, nu va face pacturi de coabitare, iar Ponta nu va mai face parte din Guvern.

Prezent, duminică după-amiază, la Ploieşti, unde a participat la lansarea candidaţilor liberali la alegerile europarlamentare, preşedintele PNL, Crin Antonescu, l-a criticat dur pe Victor Ponta, transmiţându-i că îl va regreta pe Traian Băsescu.

„Dacă luăm peste 20 la sută, tot acest circ pe care-l fac acum pesediştii aşa cum ştiu ei şi cu acoliţii lor se va transforma într-o chestiune tristă pentru ei. Pentru că în acel moment Partidul Naţional Liberal va face clar pentru toată societatea românească, pentru toate interesele, pentru toate grupurile, pentru toate opţiunile că România nu e condamnată să intre iar pe mâna acestor puşlamale roşii, că există o alternativă şi va începe o bătălie adevărată care de această dată va fi foarte clară: între ei şi noi. (…) Şi vor urma alegeri prezidenţiale şi vom avea un preşedinte liberal şi sperând să fiu acel preşedinte liberal îi spun lui Victor Ponta de pe acum: ai simţit ceva, ai să-l regreţi pe Băsescu. Dar ai să-l regreţi pe Băsescu dintr-un singur motiv: acela că, dacă eu ajung preşedinte, nu fac pact de coabitare pentru că mie îmi ajunge Constituţia, îmi ajung legile ţării şi îmi ajunge votul pe care oamenii trebuie să mi-l dea ca să ajung preşedinte. Nu am nevoie de coabitări, nu am nevoie de baroni, nu am nevoie de Ghiţă“, a spus Crin Antonescu în faţa membrilor PNL aflaţi la Ploieşti.

Liderul liberal a continuat, spunând că dacă va fi ales preşedinte se va forma un nou guvern din care Victor Ponta nu va mai face parte.

„Nu ştiu dacă vor mai striga atunci că USL trăieşte sau nu, dar o să se mai întâmple ceva şi anume va exista o altă majoritate în Parlament, ca atare un alt Guvern care nu-l va mai cuprinde pe domnul Ponta, îi ajunge un guvern în care a lucrat sub conducerea lui Emil Boc şi un guvern în care a lucrat conducându-l“, a mai spus Antonescu.

Totodată, el a declarat că România are nevoie de lideri politici „cu o minimă cultură, care să zică «doamnă», nu «fă !»“.

Citeşte şi:

Cum a debutat campania electorală: Ponta şi-a început ziua cu o baie de mulţime, Băsescu a terminat-o cu o declaraţie de presă

În prima zi de campanie electorală, lideri politici, precum Victor Ponta, au coborât în mijlocul oamenilor, în timp ce alţii, cum a fost şi cazul preşedintelui PNL Crin Antonescu, au preferat să comunice cu alegătorii prin intermediul conferinţelor de presă.

VIDEO Crin Antonescu: „PNL şi-a fixat un procent de 25% la europarlamentare. Este un obiectiv de dată mai veche“

După ce, sâmbătă, Crin Antonescu a anunţat la Braşov că îşi va da demisia dacă PNL nu obţine 20% la alegerile europarlamentare, duminică, la Ploieşti, preşedintele PNL a spus că procentul fixat în urma discuţiilor din organizaţie este de 25%

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite