Crin Antonescu a fost huiduit la Hunedoara de simpatizanţii partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost huiduit, luni, la Hunedoara, de o serie de simpatizanţi ai formaţiunii, chiar în faţa sediului partidului.

Potrivit site-ului stiripesurse.ro, aproximativ 10-15 persoane s-au strâns în faţa sediului formaţiunii şi i-au reproşat liderului PNL ieşirea de la guvernare. Cei care l-au huiduit au fost chiar simpatizanţi PNLaduşi la faţa locului.

Întâmplarea s-a produs când Antonescu a venit la sediul PNL Hunedoara, de unde urma să plece la Deva, la o reuniune de partid la Sala Sporturilor.  

Citeşte şi:

Ponta: Antonescu să stea liniştit. Nu-l voi regreta pe Băsescu, iar el nu va ajunge la Cotroceni

Victor Ponta afirmă că liderul PNL, Crin Antonescu, se înşală atunci când îi transmite că îl va regreta pe Traian Băsescu dacă liberalul va ajunge şeful statului. Ponta susţine că nu îl va regreta niciodată pe actualul preşedinte, iar Antonescu nici nu va ajunge la Cotroceni.

Hrebenciuc, despre Crin Antonescu: Un personaj subţire politic, ale cărui calităţi de conducător sunt incerte

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, a vorbit duminică seară în cadrul unei emisiuni de televiziune a Digi 24 despre ceea ce este posibil să se întâmple pe scena politică din România după alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai, criticându-l pe Crin Antonescu, politician pe care îl consideră drept „subţire politic”.

Crin Antonescu, mesaj către Victor Ponta: „Ai să-l regreţi pe Băsescu“

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis, duminică, de la Ploieşti, premierului Victor Ponta mesajul: „Ai să-l regreţi pe Băsescu“, explicând că, dacă el va ajunge preşedintele ţării, nu va face pacturi de coabitare, iar Ponta nu va mai face parte din Guvern.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite