Crin Antonescu despre ruperea USL: „Din declaraţiile lui Ponta nu înţeleg ce mai aşteptăm până luni”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a discutat, joi seară, despre ultimele evoluţii ale scenei politice româneşti, candidatura la alegerile prezidenţiale din 2014, precum şi situaţia din prezent a Ucrainei.

Liderul liberal a adus mai multe critici la adresa celor comportamentului şi celor declaraţiilor de joi a prim-ministrului României.

„Se insinuează lucruri, dar nu se spune ceea ce este de spus. O declaraţie foarte clară, pentru mine, că stăm degeaba până luni”, a declarat Antonescu considerând că Ponta vrea „închiderea” USL.

„Se aruncă vina, se găseşte scuza şi se minte. Eu voi candida, dar nu ştiu dacă voi candida din opoziţie. (…) Ponta a subînţeles ideea că va fi la putere şi eu în opoziţie. Domnul Ponta deţine poziţia de prim-ministru, dar sursa acesteia este de la cetăţeni care le-au dat votul, împreună cu noi, de la parlament, împreună cu noi”, a adăugat Crin Antonescu, considerând că declaraţia de miercuri a fost una „obraznică şi mincinoasă”.

În ceea ce priveşte propunerile PNL pentru ministerele repartizate acestora, liderul liberal a precizat că în tot acest timp opţiunile celor din partidul său sunt cele înaintate de acum două săptămâni.

„Propunerile acestea dacă vrea să le ia în discuţie luni, le ia, pentru că acestea sunt făcute de aproape două săptămâni. N-am cerut nici un post în plus, nicio schimbare în Guvern. (…)Nu ne spune nouă prim-ministrul unde trebuie să ne punem noi miniştrii”, a subliniat preşedintele PNL.

De asemenea, Antonescu a comentat şi de susţinerea sa în PNL, liderul liberal punctând faptul că partidul din care face parte este unit şi are partea de suportul acestora pentru prezidenţialele din 2014

„PNL este Strâns unit în jurul identităţii, valorilor şi numelui său. Nu trebuie să stea strâns în jurul meu.

Citeşte şi:

Crin Antonescu: „PNL nu mai intră în opoziţie pentru patru ani” Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a avertizat joi seară pe social-democraţi că, în situaţia în care decide să-i înlăture pe liberali de la guvernare, atunci PNL nu mai intră în opoziţie pentru patru ani, iar dacă PSD nu va câştiga Preşedinţia, va pierde şi guvernarea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite