Crin Antonescu către Diaconescu: Eu nu vă voi aresta în nicio situaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Diaconescu și Crin Antonescu
Dan Diaconescu și Crin Antonescu

Crin Antonescu i-a cerut, vineri seară, lui Dan Diaconescu, la OTV, să le transmită simpatizanților PP-DD că duminică trebuie să meargă la vot. Mai mult, președintele interimar i-a spun moderatorului emisiunii că nu îl va aresta niciodată.

"Domnule Diaconescu, vă rog frumos, să vă adresați poporului dumneavoastră și spuneți-le ce trebuie să facă duminică. Adică să vină la vot. Asta e important. Nu cum ajungi colonel", a comentat Antonescu. Moderatorul emisiunii Dan Diaconescu a afirmat că le va transmite simpatizanților să meargă la vot.

Mai mult, Antonescu i-a spus fondatorului PPDD că înlăturarea lui Traian Băsescu îi deschide calea să candideze la Preşedinţie şi să-şi ridice poporul.

"Duminică, dacă ne mobilizăm, inclusiv oamenii care cred în noi, în dvs., şi eu cred că nici nu e nevoie să faceţi mari eforturi, cred că e natural, nu? După ce aţi denunţat seară de seară fărădelegile lui Băsescu oamenii ăştia să vină la vot, să spună într-un fel sau altul. E şansa dvs, dacă îmi cereţi o părere. (....) Dacă Traian Băsescu e schimbat, se deschide practic competiţia, are loc un interval de până în trei luni, în care pot veni candidaţii, competiţia e deschisă, poporul român alege. Până la urmă, nu v-am stricat planurile, v-am ajutat. (...) PPDD este un partid de lider, el la locale a luat un scor mai mic pentru că n-a putut Dan Diaconescu să candideze în toate primăriile. Faptul că se deschide competiţia prezidenţială în care dvs. veţi juca un rol, nu ştiu dacă veţi câştiga sau nu, aveţi chiar şi această şansă, e partidul încă mic, dar veţi juca un rol care va aduce puncte partidului şi acele puncte se vor simţi în toamnă", a adăugat el.

În alt moment al interviului, Antonescu i-a spus apoi râzând patronului OTV că nu îl va aresta. "Eu nu vă voi aresta, ştiţi că în prima seară (n.r când am fost interimar), nu apăruseseră cele 11 porunci ale UE, eu am anunţat două lucruri: că nu o să-l graţiez pe Adrian Năstase, că nu o să schimb şefii parchetelor şi mai îmi stătea pe limbă să spun că nu-l voi aresta pe Dan Diaconescu. Nu vă voi aresta în nicio situaţie", a arătat liberalul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite