Crin Antonescu, despre conflictul Ponta-Dragnea: E o penibilă răfuială de mahala

Crin Antonescu, despre conflictul Ponta-Dragnea: E o penibilă răfuială de mahala

Crin Antonescu, un fost preşedinte ad-interim al României. FOTO Mediafax

Fostul preşedinte liberal Crin Antonescu spune că fotografiile arătate de Victor Ponta în ultimele zile „nu dovedesc nimic” şi reprezintă „o cădere în ridicol”, considerând că scandalul între cei doi e o „penibilă răfuială de mahala“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Hârjoana dintre Ponta şi Dragnea este o penibilă răfuială de mahala”, a spus Crin Antonescu la Digi24. „Dacă într-adevăr ar vrea să facă lumină asupra unor aspecte istorice, asupra raporturilor dintre domniile lor şi capii unor instituţii de securitate din România, din toţi aceşti ani, atunci ar trebui să spună lucrurile până la capăt, nu să scoată câte o fotografie pe la aniversări”, a continuat Antonescu. 
 
Fostul copreşedinte al USL i-a ironizat pe cei doi politicieni. „Eu nu mi-am imaginat nicodată că Ponta o să ajungă să umble cu tot felul de fotografii, şi alea nesemnificative, pe la studiouri să-l toarne pe Dragnea. Dragnea, dacă doreşte să spună ceva despre istoria anilor din urmă s-o spună până la capăt, dacă-şi permite”, a mai afirmat Antonescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările