Crin Antonescu, avertisment pentru PNL: „Nu o să mă vedeţi în campanie. Câştigă  Iohannis şi fără mine“. Ce spune despre şansele lui Dăncilă pentru turul II

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crin Antonescu, fost preşedinte al PNL, a anunţat că nu se va implica în campania electorală a lui Klaus Iohannis, în condiţiile în care şeful statului mai vrea un mandat la Palatul Cotroceni.

Întrebat într-o intervenţie la B1 TV dacă se va implica în campania pentru realegerea lui Klaus Iohannis, Crin Antonescu a răspuns: „Nu vă promit că o să mă vedeţi, deoarece despărţirea mea de scena politică românească e mai veche şi definitivă. Nu o să mă vedeţi în campanie. Câştigă Klaus Iohannis şi fără mine"

Crin Antonescu este de părere că o finală Iohannis-Barna nu este exclusă, însă aceasta nu ar fi una între doi candidaţi ai opoziţiei şi nici între doi candidaţi de dreapta. „E foarte greu cu conceptele clasice în politica românească. Dacă vom avea această finală (Iohannis-Barna) nu vom avea o finală între doi reprezentanţi ai opoziţiei, pentru că domnul Iohannis e preşedinte în exerciţiu, e la putere, nu e în opoziţie. Şi nici nu vom avea nici doi candidaţi de dreapta, pentru că în orice caz domnul Barna nu e de dreapta. Vom avea o finală o finală fără PSD, dacă o vom avea. Nici măcar domnul Barna nu îmi amintesc să fi reclamat această calitate şi chiar dacă ar reclama-o, eu unul nu aş putea să o cred. Cred că ar putea fi încadrat într-un curent care este post stânga/dreapta, dar în niciun caz de dreapta. Este de discutat dreapta şi la Iohannis, dar la Barna nici nu intră în discuţie că este de dreapta", a declarat Crin Antonescu.

Fostul lider PNL este de părere că Viorica Dăncilă are o şansă să intre în turul II al alegerilor prezidenţiale, „pentru că are în spate un partid semnificativ". "Nu mai e ce a fost, pe alocuri e jalnic, dar e totuşi o forţă", a concluzionat Antonescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite