Crin Antonescu: Adversarul nostru politic este PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat luni seară, în cadrul unei intervenţii telefonice la Realitatea TV, ultimele evoluţii de pe scena politică românească vorbind despre alegerile europarlamentare şi relaţia PNL-PSD în următoarea perioadă.

Fostul lider al Senatului a menţionat în mod clar faptul că social-democraţii vor resimţi în următoarea perioadă activitatea de opoziţie dusă de PNL, mai ales că în ultimii doi ani nu a existat o voce puternică a opoziţiei

„Adversarul nostru politic, de acum încolo, este Partidul Social Democrat”, a subliniat Crin Antonescu, continuând prin a critica atitudinea social-democraţilor, în special a lui Victor Ponta.

„Trebuie să ştie (n.r. – Victor Ponta) definitiv că indiferent ce rezultat vom obţine la europarlamentare, nimeni din acest partid nu va duce PNL în poziţia de vasal al PSD”, a precizat fostul lider al Senatului.  

Preşedintele PNL şi-a concentrat discursul mai ales în jurul a ceea ce se întâmplă în interiorul propriei formaţiuni politice. Antonescu a punctat faptul că liberalii vor urmări să-şi facă datoria de partid de opoziţie în mod serios şi că vor urmări un scor cât mai bun în alegeri. „Strategia noastră este să ne vedem serios de treaba. Suntem un partid de opoziţie. PSD a simţit că noi suntem opoziţia”, a adăugat fostul lider al Senatului, subliniind că „PNL a reuşit performanţa de a pleca de la guvernare”.

Preşedintele PNL a lăudat atitudinea celor din partidul său, politicieni care „au înţeles” că în afară de funcţii ocupate uşor există şi o confruntare a ideilor şi a unor programe politice. De asemenea, Antonescu a comentat mesajele repetate ale prim-ministrului care anunţă o posibilă refacere a USL.  

„Nu e o intenţie serioasă, dar nu este nici teatru. O formă destul de ieftină de politicianism care nu cuprinde nicio intenţie autentică. Acum trei săptămâni proiectul USL-ului a eşuat”, a adăugat preşedintele PNL.

Fostul lider a vorbit şi despre „visul comun” al preşedintelui Băsescu şi al lui Victor Ponta. „Există un vis comun al lui Victor Ponta şi Traian Băsescu. Ponta vrea un USL fără Antonescu, Băsescu vrea o dreaptă fără Antonescu”, a afirmat liderul liberalilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite