Crin  Antonescu: Eu nu dorm şi de aceea e nervos Traian Băsescu. Are apucături de securist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Senatului, Crin Antonescu
Preşedintele Senatului, Crin Antonescu

Presedintele PNL Crin Antonescu a afirmat, miercuri seara, că el nu doarme aşa cum a declarat Traian Băsescu, în repetate rânduri, acesta fiind motivul pentru care preşdintele este nervos, despre care a spus că este „securist”

Apucăturile de securist sunt mai urâte decât faptul că foloseşte cuvinte inacceptabile pentru poziţia sa publică. Dar mai semnificative sunt apucăturile de securist, exemplu: povesteşte cum se poartă - evident sunt convins că minte - Ponta în nişte întâlniri tête-à-tête. Să presupunem că domnul Ponta e politicos şi nu sare la scandal atunci când se întâlneşte cu domnul Băsescu. Cum e asta să torni tu la televizor cum vorbeşte sau ce vorbeşte Ponta într-o întrevedere privată cu tine?", a declarat preşedintele PNL, la Antena 3.

Copreşedintele USL a reiterat faptul că nu doarme, aşa cum l-a acuzat preşedintele Traian Băsescu. „Antonescu nu doarme, nu doarme şi între altele şi de asta e foarte nervos domnul Băsescu. Dar hai să o zicem pe asta, cu >>doarme<< că nu putem să spunem că e corupt, am încercat pe aia cu securist, dar a schelălăit scurt şi...Când a început cu Antonescu - Porumbacu, tot aşa pe chestiuni aruncate în online şi reluate aluziv într-un interviu, am ieşit şi am spus >>minţi, nu ai nimic, că nu ai cum să ai, că nu am avut nicio treabă niciodată<<. A bătut în retragere, a plecat. Acum, cu somnul (...) Nu e nimeni bolnav nici de somn, nici de minciună, dânsul este bolnav de multe lucruri şi mă refer la cele morale, evident", a punctat Antonescu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi seara, că premierul  Victor Ponta e „un pisicuţ" în discuţiile cu el, afirmând totodată că aceasta este „mitoman, cum e Crin Antonescu bolnav de somn".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite