Crimele de la Caracal. Informaţii oficiale: De câte ori a sunat STS înapoi pe telefonul criminalului, după ce Alexandra apelase 112

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel-Sorin Bălan, prim-adjunctul directorului STS, a declarat că operatoarele serviciului pe care îl conduce au încercat să ia legătura cu Alexandra de 9 ori după ce aceasta apelase 112, însă telefonul era închis.

„Vreau să informez că operatoarele noastre (n.r. - ale STS), în urma acestor solicitări venite de la operatorul 112 de la Poliţie, au iniţiat 9 apeluri pe telefonul victimei pentru a afla informaţii de localizare mai clare. Din păcate, telefonul era închis“, a declarat prim-adjunctul directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, Ionel-Sorin Bălan, în timpul audierilor din Parlament. 

De asemenea, reprezentantul STS a explicat şi de ce serviciul pe care în conduce nu a putut da adrese exacte în ceea ce priveşte locul unde se afla victima.

 „Noi nu furnizăm adrese poştale, decât în situaţia în care apelul se face de pe telefonul fix. Noi nu am furnziat cele trei adrese. Informaţia de localizare, preluată de la operatorii de telefonie mobilă e afişată în format grafic, atât la operatorul STS, dar şi la operatorii de la celelalte agenţii, inclusiv la Poliţie Nu am furnizat adrese.“, a completat reprezentantul STS. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite