Udrea, despre anchetarea creditului luat de Ioana Băsescu: „Ponta era mai câştigat dacă lua nişte pământ arabil“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PDL Elena Udrea FOTO Adevărul
Deputatul PDL Elena Udrea FOTO Adevărul

Deputatul PDL Elena Udrea a comentat duminică seara, pe Facebook, “cazul  Călăraşi”, respectiv anchetarea, de către Parlament, a creditului acordat de CEC Bank fiicei preşedintelui, Ioana Băsescu.

“De când a început întreaga poveste cu dorinţa Preşedintelui de a se ocupa de agricultură după încheierea mandatului, se petrec două fenomene foarte interesante şi de semn contrar”, scrie Udrea.

În primul rând, deputatul PDL constată că “foarte mulţi români se gândesc să se apuce de agricultură”.

“Nici dacă s-ar fi ocupat Ponta şi Constantin de cea mai mare campanie de informare publică, alocând fonduri uriaşe către firme de publicitate şi PR, tot nu s-ar fi ajuns la un interes atât de mare. Mă bucur că semnalul de alarmă tras de şeful statului este acum vizibil pentru toată lumea şi că începe să reacţioneze şi Guvernul modificând parţial legislaţia şi plătind mai devreme decât în alţi ani subvenţiile”, explică democrat-liberala şi adaugă că, “măcar din această perspectivă, Ponta ieşea mai câştigat dacă îşi lua şi el nişte pământ arabil”.

Pe de altă parte, Elena Udrea subliniază că, odată cu apariţia scandalului declanşat de creditul acordat Ioanei Băsescu, “au crescut foarte mult preţurile nu numai, dar mai ales în Călăraşi”, unde se află terenul acesteia.

“Pot constata personal că, faţă de luna trecută, brusc, preţurile sunt mai mari cu 50% chiar. Plus că, dintr-o dată, sunt mulţi cumpărători străini şi în sudul ţării (...)”, mai scrie Udrea.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite