Cozmin Guşă, despre protestele faţă de Guvernul Tudose: Dacă PSD nu învaţă din aceste lecţii de ruşinare publică, va fi dezastru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consultantul politic Cozmin Guşă susţine că „va fi dezastru“ dacă social-democraţii nu vor învăţa ceva din „lecţia de ruşinare“ pe care le-o dau românii ieşiţi în stradă la proteste. De asemenea, acesta precizează că la alegerile locale din Deva nu s-a înregistrat o victorie a candidatului liberal, ci un vot de blam primit de Dragnea

„Dacă PSD nu învaţă din aceste lecţii de ruşinare publică - pentru că este o ruşine pentru membrii de partid să se strige pe stradă «PSD = ciuma roşie» -, atunci întâmplările lor cotidiene vor fi ca cele de ieri de pe axa Viena-Deva. Să ai un preşedinte de partid care este blamat atunci când se urcă în avion, precum Liviu Dragnea“, a explicat consultantul politic, într-o intervenţie la Realitatea TV.

Liviu Dragnea şi PSD nu mai beneficiază de încredere, iar rezultatul alegerilor locale parţiale demonstrează acest lucru, a afirmat Guşă. „În condiţiie în care eşti la guvernare, ai toate resursele, susţii un candidat - cum a fost cazul la Deva -, iar candidatul tău pierde, e clar că te înscrii pe o spirală a neîncrederii publice”, a declarat consulantul politic. Coaliţia PSD+ALDE a avut un program de guvernare fals pe care nu vreasă-l schimbe pentru ca Dragnea să nu-şi piardă puterea, a mai evidenţiat acesta.

„De fiecare dată când au pierdut, PSD-iştii n-au ţinut cont de vocea străzii”, a subliniat Cozmin Guşă. Consultantul politic a arătat că românii au votat mereu fără pretenţii, cum s-a votat şi la Deva, şi la algerile prezidenţiale - «împotriva unor excese s-a ales oricine» -. Acum, bătălia din PSD este «doar o mostră pentru ce ar urma legat de bătălia e bugete“, a explicat Guşă. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite