Cosette Chichirău, despre jignirile lui Şerban Nicolae: Nu mă poate jigni, nu are capacităţile nici morale, nici intelectuale să mă jignească

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosette Chichirău. FOTO Eduard Enea
Cosette Chichirău. FOTO Eduard Enea

Deputatul USR Cosette Chicirău a declarat, miercuri, după ce a avut un schimb dur de replici în plenul Camerei Deputaţilor cu senatorul PSD Şerban Nicolae, că nu se simte jignită de cuvintele pe care i le-a adresat senatorul, spunând că acesta nu are capacităţile morale şi intelectuale necesare pentru a o insulta.

„Eu nu mă simt jignită. Domnul Nicolae nu mă poate jigni, nu are capacităţile nici morale, nici intelectuale să mă jignească. Eu sunt aici să apăr legile României, legile poporului român, el poate să spun orice vrea, nu mă interesează. (...) Ce a spus el aţi auzit, dar sunt mulţi în sală care au spus aceleaşi lucruri sau lucruri mai grave”, a declarat Cosette Chichirău.

Deputatul susţine că limbajul folosit de Şerban Nicolae nu este adecvat şi că acesta nu avea ce să caute în plenul Camerei Deputaţilor, el fiind senator.De asemenea, întrebată de ce l-a numit penal şi infractor pe senatorul PSD, cu toate că acesta nu are niciun dosar penal, Cosette a spus că oricine susţine un grup infracţional organizat este complice. „Eu consider că oricine susţine aceste legi este în complicitate. Practic, avem de-a face cu un grup infracţional organizat, iar eu consider că orice deputat care votează această lege este în complicitate cu acest grup infracţional organizat”, a spus ea.

Iată întreg dialogul în care Chichirău l-a făcut „penal“ pe Şerban Nicolae, iar acesta a reacţionat prin jigniri: 

Cosette Chichirău : „Hoţii sunt în fruntea Parlamentului.

Şerban Nicolae: Asta nu are nicio meserie. E o asistată social.

Cosette Chichirău: Penalii ne conduc.

Şerban Nicolae: Doamnă, penală este mama care v-a făcut aşa nesimţită.

Cosette Chichirău: Da, serios?

Şerban Nicolae: Da, absolut.

Cosette Chichirău: Mai spuneţi!

Şerban Nicolae: Leafa mărită de Guvernul PSD e bună? Luaţi indemnizaţia.

Cosette Chichirău: Luaţi-o înapoi!

Şerban Nicolae: Nu vă e ruşine să încasaţi bani nemunciţi? Nu vă e ruţine să fiţi asistată social?

Cosette Chichirău: Cele 700 de amendamente ( la legea Justiţiei -  n.r) nu sunt muncă?

Şerban Nicolae: Care 700? L-aţi semnat pe vreunul? L-aţi susţinut pe vreunul? Nu mai minţiţi!Nu vă hliziţi fasolea inutilă la mine. Mai bine spălaţi-vă pe dinţi! Aveţi mâncarea între dinţi. Mâncarea aia de deputat.

Cosette Chichirău, către internauţi : Domnul Şerban Nicolae spune că am mâncare între dinţi. Nu cred. Eu mă spăl pe dinţi, e ok. Mă insultă, dar nu e o problemă. Domnul Şerban Nicolae insultă tot poporul român şi fură împreună cu grupul infracţional oragnizat.

Şerban Nicolae: Eu n-am furat nimic, doamnă, nu fiţi nesimţită. De ce nu faceţi o plângere penală? Căutaţi un coleg alfabetizat şi scrieţi o plângere penală la adresa mea. Vă rog frumos nu mai râdeţi pentru că e o imagine dezolantă. Căutaţi un coleg care a terminat clasa a II-a, care să vă scrie o plângere penală la adresa mea.

Cosette Chichirău: Dvs aţi fost şofer ( aluzie la faptul că Şerban Nicolae l-a aşteptat pe fostul senator PSD Cătălin Voicu la poarta puşcăriei şi l-a condus acasă  - n.r).

Şerban Nicolae: N-am fost niciodată şofer.

Cosette Chichirău: Sunteţi şofer la grupul infracţional organizat.

Şerban Nicolae: Dvs sunteţi atât de proastă...Este incredibil ce spuneţi. Demonstraţi-mi că am fost şofer. Ia căutaţi!

Cosette Chichirău: Avem poze.

Şerban Nicolae: Poze?CV-ul e în poze? Eu am o poză în care dvs faceţi sex anal, acum ce să facem?“. 

.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite