Cosette Chichirău îl atacă pe Cîţu în timpul audierii acestuia: Vedem un nou blat cu PSD. Când veţi face blat pentru cetăţeni?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosette Chichirau FOTO Eduard Enea
Cosette Chichirau FOTO Eduard Enea

Deputatul USR Cosette Chichirău l-a atacat luni pe ministrul propus la Finanţe, Florin Cîţu, afirmând că „vedem un nou blat politic cu PSD”. Aceasta i-a acuzat apoi pe liberali că nu au dorit să implementeze alegeri locale în două tururi.

„Data trecută nu prea am primit răspunsuri. Implementaţi aceeaşi tactică ca şi PSD, vă e teamă de alegeri. Suntem într-o criză politică pentru că nu aţi vrut locale în două tururi. Vedem un blat politic cu PSD. Când veţi face un blat pentru cetăţeni, pentru digitalizarea administraţiei?”, l-a întrebat Cosette Chichirău pe Florin Cîţu în timpul audierilor.

Acesta din urmă a răspuns că guvernul Orban a picat din cauză că şi-a asumat răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi.

„Obiectivul nostru politic îl reprezintă alegerile anticipate şi locale în două tururi. Acest guvern a picat pentru că şi-a asumat răspunderea pentru două tururi. Mergem pe varianta doi, alegeri anticipate. E nedrept să spuneţi că amendamentele nu au fost aprobate, chiar am aprobat amendamente, am lucrat îndeaproape cu dl Năsui”, a replicat liberalul.

Miniştrii Guvernului Orban II sunt audiaţi de comisiile de specialitate, în zilele de luni, marţi şi miercuri. Premierul desemnat, Ludovic Orban, nu a făcut nicio modificare în structura Cabinetului, aşa că actualii miniştri interimari sunt propuşi pentru aceleaşi portofolii. Înainte de începerea audierilor din comisii, conducerea PNL s-a întâlnit într-o ultimă şedinţă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite