Corneliu Vadim Tudor, despre vânătoarea de la Balc: „Toţi am fi mai fericiţi dacă Ţiriac şi prietenii lui s-ar împuşca între ei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor FOTO Adevărul
Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor FOTO Adevărul

Eurodeputatul PRM Corneliu Vadim Tudor a condamnat în plenul Parlamentului European obişnuita partidă de vânătoare de la Balc, organizată de omul de afaceri Ion Ţiriac, concluzionând că şi oamenii, şi animalele ar fi mai fericite dacă miliardarul şi prietenii lui „s-ar împuşca între ei”.

„În decurs de două zile, au fost împuşcaţi 240 de porci mistreţi, cu cele mai sofisticate şi mai performante arme. Glanda paranoică a miliardarului în chiloţi Ion Ţiriac e satisfăcută şi de participarea unor măcelari, cu pretenţii de oameni de afaceri, din Germania, Franţa, Elveţia, Italia, Austria, Spania – oameni fără Dumnezeu, care vin şi fac în România ceea ce nu li se permite în ţările lor. Prin astfel de asasini, România a devenit, din păcate, frontiera sălbatică a Europei. Eu cred că noi toţi – de la oameni la animale – am fi cu mult mai fericiţi dacă aceşti indivizi însetaţi de sânge s-ar împuşca între ei”, a susţinut preşedintele PRM.

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc tradiţionala vânătoare de la Balc. Aproximativ 170 de exemplare de mistreţ au fost împuşcate de către oaspeţii omului de afaceri.

Partida de vânătoare de duminica trecută a început dis-de-dimineaţă, la ora 9.00, şi s-a încheiat în jurul orei 14.00, când invitaţii au plecat, nu înainte de a face obişnuita poză de grup. Printre musafirii s-au aflat Wolfgang Porsche, Prinţul Dimitrie Sturdza şi fiul lui Ion Ţiriac.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite