Corina Creţu: Solicit Guvernului să comunice public modul în care foloseşte fondurile europene pentru a combate criza COVID-19

Corina Creţu: Solicit Guvernului să comunice public modul în care foloseşte fondurile europene pentru a combate criza COVID-19

Corina Creţu, fost comisar european

Europarlamentarul ProRomânia Corina Creţu solicită Guvernului Orban să comunice public modul în care foloseşte fondurile europene pentru a combate criza COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Am trimis, astăzi, o scrisoare Premierului Ludovic Orban şi Ministrului Sănătăţii, Ministrului Fondurilor Europene şi Ministrului Dezvoltării Regionale în care am solicitat transparenţă maximă privind modul în care se folosesc resursele puse la dispoziţie Statelor Membre de către Uniunea Europeană în combaterea crizei COVID-19.

Cu această ocazie, am reamintit măsurile pe care le-am adoptat la nivelul Parlamentului European. Acum, rolul principal este al Guvernelor naţionale. Aşadar, am solicitat Guvernului să prezinte care sunt paşii concreţi pe care i-a făcut deja sau pe care îi are în vedere pentru a folosi aceste surse de finanţare europene în combaterea crizei”, a scris Corina Creţu pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: