Corina Creţu, la Congresul Partidului Socialiştilor Europeni. Serghei Stanishev a fost reales preşedinte al PES

Corina Creţu, la Congresul Partidului Socialiştilor
Europeni. Serghei Stanishev a fost reales preşedinte al PES

FOTO Facebook

Comisarul european Corina Creţu a participat la cel de-al XI-lea Congres al Partidului Socialiştilor Europeni (PES), de la Lisabona, în cadrul căruia s-au ales noul Preşedinte şi membrii Preşedinţiei.

Reprezentanta Comisiei Europene l-a felicitat pe Serghei Stanishev pentru realegerea în fruntea PES şi a menţionat că a avut o întrevedere şi cu delegaţia PES Activists România şi liderul său, Victor Negrescu.

 „Particip la cel de-al XI-lea Congres al Partidului Socialiştilor Europeni, de la Lisabona, pentru alegerea noului Preşedinte şi a membrilor Preşedinţiei. Mi-a făcut plăcere să mă întâlnesc cu colegii mei social-democraţi din toate Statele Membre şi să am o întrevedere cu Delegaţia PES Activists România şi liderul acesteia, Victor Negrescu. Îl felicit calduros pe Serghei Stanishev pentru realegerea sa în funcţia de Preşedinte al Partidului Socialiştilor Europeni!”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: