Corina Creţu le cere votanţilor din  Teleorman să se dezică de Dragnea: „Haideţi să facem o schimbare. Vom fi parteneri în acest nou drum”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corina Creţu
Corina Creţu

Corina Creţu, candidat din partea Pro România la alegerile europarlamentare, a transmis joi o scrisoare către locuitorii judeţului Teleorman, în care îi invită la vot. Scrisoarea a fost publicată în aceeaşi zi în care Creţu s-a aflat la Alexandria, judeţul Teleorman, patronat din umbră de Liviu Dragnea.

”Dragi cetăţeni ai judeţului Teleorman,

Dragi cetăţeni ai municipiului Alexandria,

Dragi cetăţeni ai oraşului Videle,

Mă numesc Corina Creţu, sunt Comisar European pentru Politică Regională şi candidez la alegerile europarlamentare din partea partidului PRO România.

Vă scriu aceste rânduri pentru a vă invita la vot duminica aceasta, 26 mai – o zi care va însemna şansa dezvoltării tuturor regiunilor ţării, inclusiv a judeţului Teleorman.

Bunicii mei au fost refugiaţi din Basarabia. După un timp, în căutarea unui loc de muncă în România, bunicul meu a fost numit şef la Schela de Petrol din Videle. A murit în anul 1970 la Spitalul din Videle. Mamaia – Maia, cum îi spuneam noi – a lucrat în Gara Videle. Bunicii mei au locuit pe strada Gării, unde am avut şi avem prieteni cu care ne înţelegem foarte bine, iar acum merg cu pioşenie la cimitirul de la marginea oraşului, unde sunt îngropaţi Bunicii mei şi Străbunica mea, pe care i-am iubit din tot sufletul.

Fiind, aşadar, legată sufleteşte de această parte a României, sufăr sincer când văd subdezvoltarea judeţului Teleorman, a satelor din judeţ – cu atât mai mult cu cât ştiu câţi bani, câte fonduri europene s-au pierdut ori au fost fraudate, în loc să fie folosite pentru modernizarea şcolilor, a spitalelor, a drumurilor. S-au ratat şanse imense pentru satele noastre minunate, pentru o viaţă mai bună pentru Dumneavoastră şi pentru copiii Dumneavoastră – dintre care mulţi au ales, din păcate, să părăsească România.

Haideţi să facem o schimbare, pe care să o începem duminica aceasta mergând la vot şi susţinând o echipă care se preocupă de adevăratele Dumneavoastră nevoi. Alături de colegii mei de la PRO România, vom fi partenerii Dumneavoastră în acest nou drum pe care îl meritaţi din plin”, a scris Corina Creţu pe Facebook

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite