Corespondenţă din SUA. Klaus Iohannis, o nouă întâlnire cu Donald Trump

Corespondenţă din SUA. Klaus Iohannis, o nouă întâlnire cu Donald Trump

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, alături de Donald Trump şi Melania Trump. FOTO Facebook Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a postat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie de la recepţia organizată de omologul său american, Donald Trump, marţi seară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liderul de la Palatul Cotroceni a publicat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie realizată la recepţia tradiţională oferită de Donald Trump, cu prilejul sesiunii Adunării Generale a ONU. 
 
În fotografie apar Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, în timp ce Donald Trump e însoţit de soţia sa, Melania Trump. 
 
Prima doamnă a României a optat pentru o rochie bleu, asortată cu cravata lui Klaus Iohannis, în timp ce Melania Trump a avut o rochie neagră.  
 
Citeşte şi:
 
 
Preşedintele Klaus Iohannis a obţinut un succes personal în SUA, prin faptul că Donald Trump l-a identificat drept garant al luptei împotriva corupţiei, iar România, ca ţară, s-a asigurat că SUA vor interveni în cazul unei agresiuni din partea Rusiei, susţin specialiştii contactaţi de „Adevărul“. De asemenea, rezultatele întrevederii au fost considerate pozitive şi de presa internaţională.
 
 
Declaraţiile preşedintelui SUA, Donald Trump, făcute cu prilejul conferinţei de presă comune cu preşedintele României, Klaus Iohannis, au clarificat poziţia liderului de la Casa Albă în privinţa susţinerii categorice a articolului 5 din Tratatul Nord-Atlantic. Este o afirmaţie pe care Aliaţii din Europa şi mai ales cei din Europa de Est o aşteptau, mai ales că la summit-ul NATO de la Bruxelles, Donald Trump evitase să se refere la articolul 5.
 
citeste totul despre: