Contre între Dăncilă şi purtătorul de cuvânt al PPE: Dragnea e un infractor. Pentru PSD-ALDE a informa corect înseamnă a spune că el e om cinstit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Siegfried Mureşan, europarlamentar PNL şi purtător de cuvânt al PPE, a criticat-o dur pe Viorica Dăncilă, după ce premierul a declarat că aleşii PPE sunt vinovaţi de faptul că la Bruxelles s-a promovat o imagine negativă a României.

„Din păcate tot ceea ce a fost negativ, ce a adus o umbră, asupra imaginii României a venit din partea membrilor Parlamentului European din România, din grupul PPE“, a declarat Viorica Dăncilă, într-un interviu acordat Antenei 3. Mai mult, liderul de la Palatul Victoria le-a bătut brazul aleşilor PPE. „Cei care fac aceste lucruri ar trebui să le fie ruşine. Să le fie ruşine pentru faptul că i-au votat oamenii să apere ţara şi să o reprezinte. Indiferent de situaţia internă nu trebuie să exportăm problemele noastre la nivel european“, a mai afirmat Dăncilă. 

Reacţia din partea celor vizaţi de atacuri a venit de la Siegfried Mureşan, eurodeputat PNL şi purtător de cuvânt al PPE. „De doi ani de zile Europa întreagă vede cum călcaţi în picioare legile ţării ca să scăpaţi câţiva infractori de puşcărie. Europa nu are nevoie de informarea nimănui, lucrurile acestea se văd de la o poştă şi se înţeleg fără nicio explicaţie“, a scris Mureşan pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, eurodeputatul PNL a suibliniat că PSD are un discurs departe de realitate. „Pentru PSD-ALDE a informa corect înseamnă a spune că Dragnea este om cinstit. Nu vom spune asta niciodată. Dragnea este un infractor“, a continuat purătorul de cuvânt al PPE. 

Nu în ultimul rând, Mureşan le-a transmis că miniştrii Guvernului Dăncilă se vor face de râs şi la următoarele întâlniri cu oficialii de la Bruxelles sau cu omologii lor.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite