Continuă războiul dintre USR-PLUS şi PNL la Sectorul 1. Un consilier liberal o acuză pe Clotilde Armand că refuză să comunice: Preferă aroganţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clotilde Armand FOTO Facebook Clotilde Armand
Clotilde Armand FOTO Facebook Clotilde Armand

Consilierul PNL al sectorului 1, Dan Podaru, susţine că este haos în primărie şi spune despre Clotilde Armand că este în conflict şi nu comunică nici măcar cu colegii săi de partid.

„Ne-am lovit de un zid, de o totală lipsă de comunicare, am întâlnit un Clotilde Armand, un om nou, un om care preferă aroganţa şi agresivitatea în locul comunicării şi elementelor de politeţe”, explică consilierul PNL al sectorului 1, Dan Podaru, într-un interviu pentru EVZ.

Referitor la bugetul pe care consilierii PNL refuză să îl voteze, acesta susţine că el şi colegii săi au consultat jurişti, iar Consiliul răspunde de ceea ce votează. 

„Nu ne putem permite să ajungem prin tribunale sau prin instanţă votând ilegalităţi” a mai spus consilierul, argumentând că bugetul nu a fost votat pentru că vechiile direcţii desfiinţate abuziv trebuie reînfiinţate şi bugetate. 

De asemenea, acesta dezvăluie faptul că desi o cunoaşte pe Clotilde Armand de mult timp, aceasta nu comunică cu el, dar că primarul are în conducere un secretar general care până acum câteva luni de zile „a condus una dintre societăţile doamnei Firea de dezvoltare durabilă a Bucureştiului alături de Firea şi PSD la Primăria Capitalei”.

Consilierii PNL au anunţat joi că urmează o a patra şedinţă în care nu vor vota bugetul şi că cer demisia secretarului general al primăriei, Lavinia Ionescu.

„PNL Sector 1 solicită public demisia secretarului general al primăriei Sectorului 1, Lavinia Ionescu. Este regretabil că primarul Clotilde Armand a ales să lucreze cu un om care a făcut parte din cercul restrâns al fostului primar PSD Gabriela Firea, care a numit-o şef peste Compania Municipală Dezvoltare Durabilă Bucureşti”, au transmis aceştia. 

Consilierul critică modul de lucru al primarului de sector, Clotilde Armand şi îi cere să găsescă o cale de înţelegere. 

„Clotilde te rog, e rugăminte să revii asupra manierei de a face politică, sa reuşim să găsim o cale de înţelegere, o cale de administrare a sectorului 1 constructivă, nu numai alături de PNL, ci alături şi de PMP şi de PSD”, a adăugat consilierul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite