Continuă pelerinajul politic la Guvern. Zeci de primari din Iaşi, la Palatul Victoria, pentru discuţii despre banii pentru comunităţile lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Florin Cîţu. FOTO Mediafax
Premierul Florin Cîţu. FOTO Mediafax

Peste 20 de primari din judeţul Iaşi au mers la Palatul Victoria pentru a se întâlni cu premierul şi pentru a discuta despr erectificarea bugetară, susţin surse guvernamentale. Echipa Orban din PNL susţine că întâlnirile cu aceştia sunt pentru a-i convinge să-l voteze pe Florin Cîţu la Congresul din 25 septembrie.

A venit rândul primarilor din Iaşi să vină la Guvern pentru a discuta cu premierul despre banii pe care îi consideră necesari pentru comunităţile lor. Motivul întâlnirii îl reprezintă pregătirea rectificarea bugeraă, potrivitunor surse politice din echipa Cîţu.

Pe de altă parte, susţinătorii lui Ludovic Orban sunt de părere că premierul negociază judeţ cu judeţ cu aleşii care vin din zone unde majoritatea voturilor ar merge către şeful PNL. Prin urmare, premierul încearcă să-i convingă prin promitea de fonduri consistente la rectificarea bugetară de la finalul lunii august. 

Primarii din Iaşi sunt al treilea lot de edili care au mers să discute cu Florin Cîţu. Săptămâna trecută au fost chemaţi la discuţii primarii din Teleorman şi cei din Bacău. De altfel, Bacăul a şi întors armele, cu toate că iniţial era alături de Ludovic Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite