Contează cine numară, nu-i aşa, candidat Ponta?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta

Deci dl. Ponta va asista la turul I ca la un film în care nu joacă, mâncând popcorn... Interesant. Mă întreb dacă aroganţa a dobândit-o sau s-a nascut cu ea?... Prin urmare turul al II-lea i se cuvine de drept, ca un prim-ministru - candidat care şi-a pregatit terenul, nu-i aşa?

Ce convenabil... Legi favorabile, fonduri de campanie din banii plătitorilor de taxe, mediatizare gratis contra graţiere, acţiuni guvernamentale trecute în portofoliul candidatului Ponta, imagine gratis cu gimnaştii, cântăreţii, tenismenii, olimpicii şi alte vârfuri ale României... Şi, mai ales, un Dragnea la butoane, la numărătoare, un Dragnea disperat să-i ia locul la şefia PSD, deci care va face totul pentru a-l ajuta. Da, aroganţa se explică. De ce s-ar obosi să procedeze ca ceilalţi candidaţi? Să prezinte proiecte, să dezbată idei în spaţiul public, să propună ceva?

Cât despre popcorn, domnule Ponta, probabil la stat picior peste picior şi mâncat popcorn se gândesc şi cei cu casele luate de apă, şi cei cu ratele în creştere la bănci şi care aşteaptă legea falimentului personal, şi cei ameninţaţi cu şomajul sau cei 20.000 de noi şomeri din iunie până în iulie...şi în general toţi cei afectaţi de taxele, impozitele, recesiunea şi campania dvs. electorală deşanţată, ridicol de scumpă din banii lor şi neruşinată, că nu se numeşte guvernare ce faceţi dvs la Palatul Victoria, devenit sediu de campanie.

Deci, savuraţi sucul şi popcornul; noi, Dreapta unită, vom fi în campanie electorală pe bune, nu mimată şi ne vom bucura la final.

Dar reţineţi că aroganţa asta doare cetăţeanul de rând şi că ar merita să vă cereţi scuze activului de partid al PSD şi electoratului PSD, pe care îl desconsideraţi, lăsându-i să vă facă treaba în timp ce mâncaţi popcorn. Dar aşa este când eşti înconjurat de aclamatori şi pierzi contactul cu realitatea, cocoţat în fotoliul de şef care dă ordine şi nu te interesează cum se pun în aplicare... Mare atenţie la comunicatorii dvs, plătiţi tot din banii noştri, când îi mai compară pe alţii cu Putin... că s-ar putea să vorbească de funie în casa spânzuratului.

Articol publicat şi pe www.alinagorghiu.ro

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite