Consultantul Vioricăi Dăncilă ameninţă că va da PSD în judecată pentru neplata contractelor. Surse: Ar fi vorba de 2 milioane de euro/lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consultantul Vioricăi Dăncilă din campania pentru alegerile prezidenţiale, Anton Pisaroglu, susţine că nu a fost plătit de către liderii partidului şi ameninţă că ar putea acţiona PSD în judecată.

În prima ieşire publică după campania prezidenţială, Anton Pisaroglu, consultantul politic al Vioricăi Dăncilă şi al PSD în 2019, acuză actuala conducere a partidului că nu şi-a plătit datoriile către firmele sale şi că se poate ajunge în instanţă.

Într-o declaraţie acordată în exclusivitate pentru Europa Liberă, Anton Pisaroglu a transmis actualei conduceri a PSD că este „cinic să spui că susţii companiile româneşti, iar tu să nu iţi plăteşti datoriile către ele”.

Surse din PSD susţin că Pisaroglu ar fi avut un contract de 2 milioane de euro/lună, însă consultantul afirmă că preţul nu ar fi real, deşi refuză să spună care este suma datorată de PSD.

„Când am semnat contractul cu PSD, doamnei Dăncilă i s-au adus la cunoştinţă serviciile, dar datele contractuale au fost discutate cu secretarul general, Mihai Fifor. Doamna Dăncilă nu a avut legătură cu datele contractului”, a precizat Anton Pisaroglu pentru sursa citată.

„Există şi în prezent elemente de branding şi identitate pe care partidul continuă să le folosească, deşi ele nu au fost achitate”, a mai adăugat fostul consultant al Vioricăi Dăncilă.

Consultantul s-a ocupat de campaniile de relaţii publice şi evenimentele derulate pentru alegerile prezidenţiale

„Vorbim despre lansări de candidatură, turnee în ţară şi în străinătate, mii de punctaje pentru candidat şi comunicatori, interviuri în presa naţională şi internaţională, traininguri de comunicare, pregătiri pentru zecile de conferinţe de presă şi participări la emisiuni. Şi avem absolut toate livrabilele, toată documentaţia aferentă celor şase luni de muncă şi toate dovezile recepţiei şi utilizării de către partid a acestor produse”, a justificat Pisaroglu sumele cerute PSD.

Firmele lui Anton Pisaroglu au început să acorde consultanţă PSD după ce Viorica Dăncilă a preluat conducerea partidului, în iunie 2019.

Anton Pisaroglu a devenit în următoarele şase luni o persoană extrem de apropiată de Viorica Dăncilă şi PSD. Toate evenimentele social-democraţilor au fost organizate de firmele lui Pisaroglu, inclusiv lansarea Vioricăi Dăncilă în competiţia prezidenţială.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite