Constantin Iacov: Marea mutare politică a Liei Olguţa Vasilescu este doar o culegere de resturi

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Iacov, secretar executiv al Pro România. FOTO Arhivă personală Constantin Iacov
Constantin Iacov, secretar executiv al Pro România. FOTO Arhivă personală Constantin Iacov

Constantin Iacov, secretar executiv al Pro România, explică faptul că aşa-zis a trecere a sute de membri în PSD e falsă, de la Pro România fiind daţi afară doar 11 persoane. De asemenea, Iacov e de părere că PSD a ajuns acum să fie reconstruit de politicieni controversaţi.

„Când Ciolacii, Olguţii si securişti tip conservă construiesc noul PSD! Ştirile create de Lia Olguţa Vasilescu sunt demne de legendarul Radio Erevan: „nu i s-a dat, ci i s-a furat şi nu era o maşină, ci o bicicletă”. Doamna primar al Craiovei anunţă cu mândrie faptul că toată organizaţia PRO România din oraş, împreună cu preşedintele ei, ar fi trecut la PSD. Din păcate pentru fosta jurnalistă, adevărul îi strică ştirea-bombă: Cătălin Resceanu nu este preşedintele organizaţiei, iar cei „peste 400 de membri” sunt de fapt 11 foşti membri, daţi afară după alegerile locale”, a scris pe pagina sa de Facebook Constantin Iacov, secretar executiv al Pro România. 

Reprezentantul Pro România susţine că cei plecaţi sunt persoane cu rezultate slabe la fostele alegeri. „Marea mutare politică a Liei Olguţa Vasilescu este doar o culegere de resturi. Dacă oamenii care au avut rezultate proaste pentru PRO România sunt primiţi cu mare pompă la PSD, oare pe ce oameni se baza la Craiova, până ieri, marele partid?”, a completat Constantin Iacov. 

Preşedintele PSD Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat, vineri seară, că organizaţia Pro România Craiova, în frunte cu preşedintele Cătălin Resceanu, s-a alăturat PSD. „Nu vin pentru funcţii, vin pentru proiecte”, a afirmat Vasilescu.

Publicat de Adevărul Holding, la comanda PRO Romania, CMF 11200008.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite