„Conspiraţia băsiştilor“ anunţată de Mihai Gâdea a fost, de fapt, aniversarea lui Rareş Bogdan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul Antena 3, Mihai Gâdea, a declarat, în emisiunea „Sinteza zilei“, că liderii de dreapta  Elena Udrea, Emil Boc şi Vasile Blaga s-au „întâlnit în taină“ cu jurnalistul Realitatea TV Rareş Bogdan şi cu analistul politic Cozmin Guşă, în data de 19 septembrie, la un hotel de lux din Bucureşti. Rareş Bogdan spune că politicienii au fost invitaţi la ziua sa de naştere.

Conform imaginilor publicate de Antena 3,  la întâlnire au participat politicieni cu greutate, de dreapta, dar şi de stânga, dar şi jurnalişti cunoscuţi. La această întâlnire au fost văzuţi liderul PDL, Vasile Blaga, primarul Braşovului George Scripcaru (PDL), secretarul general al PNL, Marian Petrache, Eduard Hellvig (PNL), Cristian Burci (patronul Adevărul ), Lucian Duţă (PDL), Gheorghe Falcă (PDL), Elena Udrea (preşedinte PMP), Emil Boc (PDL), Cătălin Predoiu (PDL), Cosmin Guşă (acţionar majoritar Realitatea TV), Ion Cristoiu, Marian Vanghelie (PSD), Rareş Bogdan (Realitatea TV) şi Ioan Niculae (om de afaceri). Evenimentul la care s-au strâns toţi aceşti oameni a fost catalogat de Mihai Gâdea drept o mare conspiraţie a „băsiştilor“.

Jurnalistul Realitatea TV, Rareş Bogdan, a scris, pe facebook, că toţi politicienii şi ziariştii au fost invitaţi la ziua sa de naştere, pe care şi-a serbat-o în Bucureşti.

„O aniversare de 40 de ani a fost considerata de niste pseudo-jurnalisti, in frunte cu Mihai Gadea, un pastor penticostal care a esuat in pastorire si incearca acum sa faca o cariera in media, ca fiind o intalnire secreta, de taina, o intalnire in care “basistii” s-au adunat pentru a urzi planuri. In realitate, pupincuristul sef al lui Victor Ponta, de care a ajuns sa le fie rusine pana si colegilor sai de la Antena 3 (multora dintre ei, credeti-ma!), a prezentat ca o mare dezvaluire pseudo-jurnalistica, pitit dupa niste boscheti din parcarea unui hotel, poze cu o parte dintre invitati, in numar de 80, prezenti la aniversarea zilei mele de nastere“, scrie Rareş Bogdan. Realizatorul TV spune că la aniversarea sa au participat şi „băsiştii“ Marian Vanghelie şi Mircea Geoană.

„La aniversare au participat o multime de vedete de televiziune, prezentatori si moderatori Realitatea TV, sefi/directori de institutii media, prieteni din Cluj, Viena, Londra, Zurich si nu mai putin de 5 ministri ai Cabinetului Ponta, probabil tot “basisti” in mintea predicatorului Gadea, precum si “basistul” Mircea Geoana, “basistii” Iulian Iancu, Marian Vanghelie, precum si alti “basisti” celebri ca Sorin Rosca Stanescu etc. N-are rost sa-i mai insir pentru ca mi-e pur si simplu scarba de cati prosti exista sau de cum un mare prost a ajuns sa se considere jurnalist si moderator de televiziune. Mihai, atentie ca navalesc dosarele de santaj peste tine!“, a încheiat Bogdan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite