Consilierul premierului Dăncilă distribuie o poză în care sugerează asemănarea Iohannis-Hitler. Varga e consilier pe problematica romă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dana Varga, consilierul premierul Viorica Dăncilă pe „problematica romă“, a distribuit pe pagina sa de Facebook un colaj de forografii în care se sugerează asemănarea între Klaus Iohannis şi dictatorul nazist Adolf Hitler.

Reacţia Danei Varga, consilier de stat pe problematica romă în cadrul echipei premierului Viorica Dăncilă, a avut loc după ce în spaţiul public au apărut informaţii despre faptul că preşedintele Klaus Iohannis ar fi avut o şedinţă foto zilele trecute la Palatul Cotroceni. Varga a distribuit nu doar o postare despre Iohannis, ci una în care se sugerează asemănarea şefului statului cu Adolf Hitler. 

Imagine indisponibilă

Gestul Danei Varga vine la câteva ore după ce au apărut înregistrări cu ministrul Culturii, Daniel Breaz, cel care spunea despre Holocasutul împotriva Romilor că „de-a lungul timpului au fost momente mai delicate, să nu le spunem neplăcute“. Însă, reprezentanta Guvernului nu a avut o reacţie şi plecând de la această declaraţie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite