Consilierul local PNL Craiova care a votat alături de PSD, exclus din partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lia olguţa Vasilescu este primarul municipiului Craiova
Lia olguţa Vasilescu este primarul municipiului Craiova

Consilierul PNL din Consiliul Local Craiova Dan Diaconu a fost exclus din partid după ce a votat alături de PSD pentru alegerea a doi viceprimari din partea social-democraţilor.  Preşedintele filialei PNL Craiova a demisionat ca urmare a scandalului iscat. Primăria Craiova are acum conducerea executivă formată exclusiv din social democraţi: Olguţa Vasilescu, primar, alături de doi viceprimari PSD.

PNL Dolj l-a exclus, miercuri, pe consilierul local Dan Diaconu, care a votat viceprimarii PSD la Craiova, anunţă Hotnews

Şi preşedintele PNL Craiova, Mario Ovidiu Oprea, a demisionat. Marian Vasile a fost numit preşedinte interimar al filialei.

Ştefan Stoica, preşedintele PNL Dolj, a anunţat, într-o postare pe Facebook, că Dan Diaconu este „un consilier nedemn de PNL!”, astfel că s-a decis miercuri, cu unanimitate de voturi, excluderea consilierului din partid.

„PNL Dolj se dezice de astfel de derapaje politice şi nu promovează traseismul, ca mijloc de a accede cu orice preţ în administraţie. Comportament perfect agreat însă de PSD, aşa cum a demonstrat cu vârf şi îndesat astăzi (miercuri – n.r.), dar şi în alte nenumărate rânduri. În şedinţele din această după-amiază, BPL Craiova şi BPJ Dolj au arătat că orice conduită care nu este demnă de un liberal are şi consecinţe.

După marea ispravă de a atrage <pe furiş> de partea PSD pe Antonie Solomon, un penal dovedit de instanţă şi om politic de <sens giratoriu>, cum singur s-a autointitulat, PSD continuă în acelaşi stil mojic şi duce votul craiovenilor din 27 septembrie în derizoriu. Condamnăm bravura administraţiei PSD condusă de Olguţa Vasilescu de a <cumpăra> voturi şi destine fără niciun fel de scrupule şi de a face din asta un model pentru craioveni! Dan Diaconu a fost <mânjit> în frumosul stil pesedist şi pus să tragă stânga în sus”, a spus preşedintele PNL Dolj.

Consilierul Dan Diaconu s-ar fi alăturat grupului PSD în Consiliul Local Craiova şi a votat viceprimarii propuşi de PSD.

Citeşte şi:

Craiova va fi condusă de trei femei, toate de la PSD. Un consilier local de la PNL şi-a trădat tabăra politică

Au fost prinşi încă doi locotenenţi ai „capilor” Bodi-Tâmplaru. Unul dintre ei este un cunoscut interlop

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite