Galaţi: Un consilier judeţean şi 300 de membri PDL au trecut la PMP

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulian Aramă, consilier judeţean al PDL Galaţi FOTO Arhiva Adevărul
Iulian Aramă, consilier judeţean al PDL Galaţi FOTO Arhiva Adevărul

Consilierul judeţean Iulian Aramă s-a alăturat Partidului Mişcarea Populară (PMP), părăsind Partidul Democrat Liberal, unde deţinea funcţia de prim-vicepreşedinte al filialei judeţene Galaţi. Aramă a fost urmat de alţi peste 300 de membri ai PDL care au dorit să se alăture proiectului Mişcării Populare.

“Partidul Mişcarea Populară este proiectul în care mă regăsesc, ca susţinător al viziunii preşedintelui Traian Băsescu dar şi ca politician şi om de administraţie care doreşte să pună umărul la schimbarea în bine a judeţului şi a României”, a spus Iulian Aramă.

Preşedintele PMP Galaţi, Cătălin Cristache, consideră că noile adeziuni sunt un semnal puternic de încredere primit de partid. “Oamenii care ni se alătură văd în PMP o alternativă la partidele actuale, care au dezamăgit. Uşile PMP sunt deschise pentru toţi aceia care vor să muncească într-un partid de opoziţie serios şi care cred în proiectul preşedintelui Traian Băsescu pentru România”, a declarat preşedintele PMP Galaţi.

În urmă cu câteva zile, Mişcarea Populară se lăuda cu faptul că mai mulţi primari din zona de dreapta a politicii româneşti se alătură proiectului politic susţinut de preşedintele Traian Băsescu.

Din ce în ce mai mulţi primari din zona de dreapta a politicii româneşti se alătură Mişcării Populare. „Astăzi, 7 martie a.c., la Focşani, a avut loc lansarea filialei Vrancea a Fundaţiei Mişcarea Populară, coordonată de primarul comunei Ţifeşti, Gabriel Postolache, recent înscris în Fundaţie. La eveniment au participat peste 400 de oameni, precum şi liderii naţionali ai Partidului Mişcarea Populară“, se arată într-un comunicat PMP remis Adevărul.

Primarul de Piatra-Neamţ, Gheorghe Ştefan a anunţat, sâmbătă, că s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară, conform unui comunicat al Partidului Mişcarea Populară (PMP).

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite