Consiliera lui Udrea candidează la parlamentare din partea PMP: Voi fi unul dintre tinerii pe care PMP îi va avea pe liste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Otilia Androne, alături de Elena Udrea, mentorul său FOTO Facebook
Otilia Androne, alături de Elena Udrea, mentorul său FOTO Facebook

Otilia Androne, consilier parlamentar la Camera Deputaţilor, a anunţat că se va afla pe lista PMP pentru alegerile parlamentare.

„Dragi buzoieni, cu bucurie vă anunţ că m-am decis să îmi asum o candidatură pentru judeţul nostru la alegerile pentru Camera Deputaţilor, mizând pe faptul că experienţa mea parlamentară şi studiile academice imi vor fi de folos în exercitarea atribuţiilor care îmi revin dacă voi fi aleasă de concetăţenii buzoieni. Eu voi fi unul dintre tinerii pe care Partidul Mişcarea Populara îi va avea pe listele pentru Camera Deputaţilor şi Senat. Va aştept să îmi fiţi alături în această competiţie“, a scris, pe pagina sa de Facebook, Otilia Androne. 

Aspirantă la un fotoliu de deputat, Otilia Androne este studentă la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Nicolae Titulescu, potrivit paginii sale de Facebook. Otilia Androne este consiliera deputatei Elena Udrea şi se ocupă de grupul parlamentar al PMP. În prezent, Otilia Androne este vicepreşedinte al organizaţiei de tineret a PMP.

Otilia Androne, alături de Elena Udrea şi mama sa, de 8 martie, la Parlament FOTO Facebook

image
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite