Consilier al premierului, reacţie ironică la „fotografia anului”: „Eu zic să plece Orban şi să revină Dăncilă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Vrancea24.ro
Foto Vrancea24.ro

Consilierul personal al premierului Ludovic Orban, Florin Ivan, afirmă că a văzut la multe persoane „o satisfacţie vecină cu catharsisul”, după publicarea fotografiei cu premierul şi mai mulţi miniştri care mănâncă, beau şi fumează într-un birou de la Guvern.

„Nu se fumează în instituţiile publice. De acord! Bucuria tuturor cârcotaşilor si a minţilor insalubre: i-am prins! Gata! Au belit-o! N-au măşti la gură, le-au aruncat pe masă”, spune el, menţionând că nu îl apără pe premier, dar „prea o fac unii de sfârşitul lumii”.

„Pe 25 mai a fost ziua lui Ludovic. Sâmbătă am fost la el, am vorbit 30 de minute de-ale noastre, am băut o cafea, i-am urat cele ce se cuveneau a fi urate si i-am dăruit o cravată. Dacă voia să facă un exces de putere ne chema undeva şi o făceam lată. Luni, la ceas târziu, după o lungă şedinţă câţiva colegi stau şi beau un pahar. Aurescu trage dintr-o ţigară de foi. Ludovic le fumează pe ale lui, Rothmans, pachet lat. Nu se fumează în instituţiile publice. De acord! Bucuria tuturor cârcotaşilor si a minţilor insalubre: i-am prins! Gata! Au belit-o! N-au măşti la gură, le-au aruncat pe masă. Noi stăm ca proştii în izolare iar ăştia stau ca belferii. E okay? V-aţi săturat sau vreţi si un desert din care să curgă sînge şi din care să mustească ipocrizia?”, a scris pe Facebook Florin Silviu Ivan.

Propunerea ironică a lui Ivan

El a afirmat că observă „la mulţi o satisfacţie vecină cu catharsisul”.

„Eu zic să plece Orban şi să revină Dăncilă. Să dispară profesorul Aurescu şi să vină bătrânul securist Meleşcanu. Să plece Bode şi să se întoarcă Cuc. Iar în locul lui Virgil să se întoarcă Andruşcă. Aşa, ca să vă simţiţi bine, să vi se alimenteze lingurica cu zeama ipocriziei care vă ţine loc de duş. Ştiu vreo 3-4 inşi pe aici care o fac acum pe şerifii moralişti dar care se urcau la volan după o sticlă de Smirnoff sau patru de Chardonnay. Şi mai ştiu vreo câţiva ale căror mari realizări de viaţă sînt faptul că respiră sau flatulează”, a spus acesta.

Consilierul a adăugat că nu îl apără pe premier.

„Nu-l apăr pe Ludovic. A ajuns la vârsta la care se poate apăra singur. Dar mi se pare că prea o fac unii de sfârşitul lumii. Şi ce este mai amuzant, că le fierbe pipota de satisfacţie. Aia a prostului care asteaptă căderea drobului de sare doar pentru satisfacţia măruntului «v-am spus eu!». Cu cât mai mare este ura lor, cu atât mai profundă trebuie să fie liniştea ta. Nu-i vei vindeca pe ei fiindcă rămân aceiaşi gnomi nevindecabili. Te vei vindeca în schimb pe tine”, a încheiat Florin Silviu Ivan.

O fotografie în care apare premierul Ludvic Orban cu ţigara aprinsă în mână şi mai mulţi miniştri care au în mână pahare sau ţigări este distribuită intens pe Facebook. Fotografia a fost făcută într-unul dintre birourile de la Guvern, iar cele mai multe comentarii ale utilizatorilor sunt negative.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite