Antonescu s-a debarasat de Roşca Stănescu: „Când un om politic greşeşte înseamnă că are consilieri proşti“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PNL Crin Antonescu a decis astăzi ca Sorin Roşca Stănescu să nu mai fie consilierul său, din cauza declaraţiilor făcute de acesta în legătură cu nominalizarea deputatului liberal Nini Săpunaru la ministerul Transporturilor.

„L-am eliberat pe Sorin Roşca Stănescu din funcţia de consilier personal. Dânsul a criticat în presă propunerea mea în ceea ce-l priveşte pe Nini Sapunaru, bineînţeles are tot dreptul să o facă dar, pe considerentul  şi mergând pe ipoteza domniei sale când un om politic greşeşte înseamnă că are consilieri proşti“, a spus Crin Antonescu.

Sorin Roşca Stănescu a declarat că relaţiile dintre el şi Crin Antonescu rămâne în continuare normală.

„În calitate de consilier personal al preşedintelui Crin Antonescu am încălcat o regulă a jocului şi mi-am permis să îl critic în mod public, prin intermediul unui editorial.Domnul Crin Antonescua fost deranjat de acest fapt.Relaţia mea cu Crin Antonescu nu este una tensionată. A apreciat că un consilier nu se exprimă în public“, a spus Roşca Stănescu.

Sorin Roşca Stănescu îl criticase pe Crin Antonescu pe blogul personal pentru că a anunţat propunerea de nominalizare a lui Nini Săpunaru la Transporturi cu trei zile înainte ca numele să fie supus la vot.
„Preşedintele PNL a comis o gravă eroare, anunţându-şi intentia de a-l nominaliza pe Nini Săpunaru pentru atât de disputatul portofoliu al Transporturilor. Această mişcare îi poate fi fatală acestuia din urmă. Şi, implicit, PNL riscă, cum spun băsiştii, un nou atac la imagine”, a scris senatorul liberal.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite