Congresul PDL se joacă la restaurant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga pregăteşte cu atenţie alegerile interne din PDL Foto: Adevărul
Vasile Blaga pregăteşte cu atenţie alegerile interne din PDL Foto: Adevărul

Liderul PDL, Vasile Blaga, a convocat o serie de lideri locali la un restaurant pentru a-i convinge să îi semneze moţiunea cu care se va prezenta la Convenţia Naţională din 23 martie.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a convocat o întâlnire a mai multor lideri locali din partid, programată pentru duminică. Locul negocierilor politice ar urma să fie restaurantul „Diesel“ din Capitală.

La întrunire sunt invitaţi printre alţii, o serie de lideri precum Gheorghe Flutur, Mircea Hava sau Gigi Chiru.

Preşedintele PDL încearcă să îi convingă pe aceştia să semneze pentru moţiunea pe care o va susţine la Convenţia Naţională din 23 martie.

Potrivit statutului PDL, Birourile Permanente ale organizaţiilor judeţene organizează dezbateri asupra tuturor proiectelor de moţiune la cererea liderilor moţiunilor, cu cel puţin 10 zile înaintea datei de desfăşurare a Convenţie Naţionale, invitând la dezbatere pe toţi membri Colegiului Director Judeţean.
Cu cel puţin 7 zile înainte de data convocării Convenţiei Naţionale, Colegiul Director Judeţean, întrunit statutar, se pronunţă prin vot secret, pentru susţinerea uneia sau mai multor moţiuni.

 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite