Conflict între USR şi PNL la Sectorul 1 din Capitală. Ce critici îi aduce lui Clotilde Armand liderul PNL Sector 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Burduja FOTO Facebook
Sebastian Burduja FOTO Facebook

Liderul PNL Sector 1 Sebastian Burduja a criticat-o pe primarul Clotilde Armand pe motiv că a convocat o şedinţă de consiliu pentru a aproba, fără consultare, un proiect ce ar diminua frecvenţa cu care se mătură, spală şi stropeşte în sector.

Burduja o compară pe Clotilde Armand cu alţi primari din Capitală precum Ciprian Ciucu sau Radu Mihaiu, pe care-i catalogheazaă drept „gospodari”.

„Două realităţi paralele. Sectorul 1 versus restul lumii. Uitaţi-vă în jurul nostru, la doar câţiva kilometri, în celelalte sectoare ale Capitalei. Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6, derulează o amplă campanie de curăţenie, aducând pentru prima dată ADP, Poliţia Locală, operatorul de salubritate şi aparatul primăriei împreună pentru acelaşi obiectiv - o comunitate curată. La Sectorul 2, Radu Mihaiu a început curăţenia în oraş de la sfârşitul lunii februarie. Şi în celelalte sectoare sau oraşe din ţară se spală străzi, se adună gunoaie, se plantează pomi. Pe scurt, ce ar trebui să facă orice primar gospodar la început de primăvară. Ce face şi fiecare om gospodar în casa lui, în această perioadă: curăţenie”, scrie liderul PNL Sector 1 pe Facebook.

Burduja a explicat apoi că în sectorul 1 „scandalurile se ţin lanţ”, în timp ce problemele cetăţenilor rămân. 

„La Sectorul 1, lucrurile stau altfel. Consilierii locali au fost convocaţi aseară târziu într-o şedinţă de îndată, pentru a vota...diminuarea frecvenţelor de măturat, spălat şi stropit în Sectorul 1. În plină pandemie şi contrar regulamentului valabil la nivel municipal privind frecventele. Fără nicio consultare, fără niciun studiu de impact, fără nicio evaluare a legalităţii. Fără un raport al modului în care actuala administraţie verifică (sau nu) respectarea contractului de către prestator - în teren, acolo unde contează pentru cetăţeni în viaţa de zi cu zi, nu în politica de toate zilele.

În realitatea din sectorul 1, scandalurile se ţin lanţ, dar problemele cetăţenilor nu se rezolvă aşa. Noi, PNL, alegem normalitatea. Curăţenia oraşului este prioritară. La fel şi respectarea legii. Ar fi fost mai logică o convocare de îndată a unei şedinţe pentru rezolvarea problemei grădiniţei de hipoacuzici din Sectorul 1, ai cărei copii cu nevoie speciale fac şcoala online...pentru că timp de 6 luni primarul nu a putut să găsească nicio soluţie. A avut alte priorităţi”, a adăugat liberalul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite