Ponta va prezenta la Consiliul Naţional al PSD un raport de activitate al conducerii partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea şi Victor Ponta FOTO Adevărul
Liviu Dragnea şi Victor Ponta FOTO Adevărul

Social-democraţii s-au reunit, luni, în şedinţa Biroului Permanent Naţional pentru a stabili programul pentru Consiliului Naţional, for convocat pentru 20-21 martie, precum şi modificările la Statutul partidului care vor fi dezbătute la Consiliul Naţional. Tot la CN, liderul PSD va prezenta un raport de activitate al conducerii partidului.

„În ceea ce priveşte activitatea politică, am confirmat programul Consiliului Naţional din 20-21 martie, principalele teme fiind noul program politic al PSD cu care mergem în 2016 în alegeri, raportul de activitate al meu, al conducerii PSD, modificările la statut, alegerea noului preşedinte”(al CN, n.r.)”, a spus Ponta, luni, după şedinţa BPN, citat de Mediafax.

El a arătat că BPN a stabilit ca termenul de depunere a candidaturilor pentru şefia CN să expire pe 15 martie, urmând ca acestea să fie validate pe 16 martie, într-o nouă şedinţă a BPN.

Ponta a mai spus că printre condiţiile pentru depunerea candidaturilor se numără susţinerea a cinci organizaţii, dar şi necesitatea de a avea o vechime de trei ani în partid.

Potrivit unor surse din PSD, până în momentul de faţă, cea care şi-a anunţat, în interiorul partidului, în mod clar intenţia de a candida la şefia Consiliului Naţional al PSD a fost Rovana Plumb. Aceasta ar putea fi concurată de Valeriu Zgonea, Constantin Niţă, Gheorghe Nichita şi Marian Oprişan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite